tiistai 15. syyskuuta 2015

Kyllä lo-maalla on mukavaa

Syyskuu lomakuu. Syksyn sää parhaimmillaan; lämmintä, ei liian kuumaa, välillä tyyntä välillä tuulta, vähän pientä sadettakin, enempi poutaa. Hiljaisuutta, rauhaa. Saunomista, uimista. Lintujen, veneiden ja järven pinnalla lipuvien lehtien vahtimista. -90 luvun Valittuja Paloja. Rentoutumista, lepoa. LOMAA:
 Herra snautseri yksin pihalla,
palveluskunta häärää köökin puolella

 Usvainen aamu Kyläraitilla käyskentelyä
 Näillä eväillä saunanlämmitykseen

 Vääksyn kanavalla kauppareissun ohessa

 Kallion kukkulan kuningas
Talon vahdit: snautseri ja mäkikotkaPäiväkäynti kotosalla, virka-asioita hoitamassa, pari koneellista pyykkiä pesemässä, samalla kuvia esille laitamme. Ensitöikseen eteisessä kävi snautseri puuhapallojensa kimppuun joihin oli ennen lomaa jäänyt nameja tuunattavaksi. Toisenmoista aktiviteettia mitä mökkipihassa ja järven rannalla.
Kun ei ihmisen sanaa kuu(nne)lla,
vaan lokkia vain louskutetaan, saattaapi
käydä niin että molskahdetaan laiturilta jorpakkoon
ja sitten auringossa karvaa kuivatellaan
Aamiainen talon tapaan laiturilla
aamuauringon paisteessa

Kuvat tähän ladattu suloisessa epäjärjestyksessä, jota anteeksi pyydän, ja toivon että vain yhtä kutakin olen näytille laittanut. On kuulkaa ihana ollut sekin että ei ole tarvinnut läppäriin koskea eikä netin ihmeellisessä maailmassa hyöriä, ei ole meinaan edes ikävä ollut. Maailman menon tarkkailuun vallan mainiosti riittää radio ja tv joita toista aamulla toista illalla hetki katsellaan ja kuunnellaan että suunnilleen pysytään perillä asioista. Vaan nyt on Herra snautserilla kiire päästä tsekkaamaan kulmakunnan tapahtumat ja jättämään omat viestinsä myös.

Huomenissa tai sitä seuraavana viimeistään palaamme näihin tunnelmiin, näihin maisemiin ...

Aurinkoa, iloa, hyvää syysmieltä toivotamme!

Ei kommentteja: