tiistai 5. tammikuuta 2016

Lokoisaa loppiaista!


Talven ihmemaassa
kuurassa partamme











Yllä olevat kuvat sunnuntailta jolloin paukkuva pakkanen oli niissä lukemissa että pitkä lenkki voitiin tehdä ilman snautserin tassujen nosteluja palelun merkeissä. Nyt pari päivää on miinuksia jo parinkymmenen tietämillä, eikä kamalan pitkiä lenkkejä voi ajatella, ja lyhkösillekin laitetaan senioria lämmittämään toppamantteli. Jonka tuo ihanainen antaa pukea kernaasti ja kun tassuja ulkona meinaa paleltaa, alkaa melkoinen pomppiminen hyppiminen ja loikkiminen, ja, mikä ei ihmisen mieleen, aivan kuten kakarana, riehuu ja yrittää toppatakin hihasta kiinni ...



Kaunis on maisema, ja olkoonkin että päälle 20 pakkasasteessa ulkoilu on lyhytkestoista (mutta sitäkin rivakampaa), niin on tämä vaan niin ihanaa sen kurjan synkän pimeän märän kauden jälkeen. Enkä nyt halua edes ajatella että joku manailee jo ensi viikolle taas vesisadetta. EIIIIII!!!

Haloilmiöt on ollu upeita tänään, ja eilenkin, mun kamerat ei vaan niitä kunnolla kuvaa, mutta loppuun ennen loppiaiseen siirtymistä jokunen yritelmä. Ja sitten toppatakki päälle ja ulos nauttimaan askelten alla narskuvasta lumesta, huuruavasta hengityksestä, pakkasen kipristelystä poskipäillä ja kauniista luonnosta. Ja nyt loppiaista teille toivotamme!





Ei kommentteja: