lauantai 12. kesäkuuta 2010

Menestystä pääerkkarissa Porvoossa

Kuva by Jin
Iivari jatkoi ERInomaista näyttelymenestystään Porvoossa pääerkkarissa kesäisen harmaassa ja erittäin tuulisessa säässä. Sade onneksi loppui niihin aikoihin kun me perille saavuttiin ja välillä jopa aurinko pilkahteli. Mutta tuuli oli aivan mieletön koko ajan, lippiksestä sai kiinni pitää, ja lujasti, ettei olis päästä lähteny. Kiva päivä kuiteskin, hyvässä seurassa:=)

Iivarin upea tulos tänään:
JUN ERI1 JUK1 PU3 VARASERTI,
ROP JUNIORI, BIS2 JUNIORI!!

Mustien snautserien tuomarina oli Hans Karl Schneider Saksasta.
Iippa sai siis ERIn, oli luokkansa ykkönen, sijoittui paras uros kehässä kolmoseksi, sai varasertin ja oli rotunsa paras juniori. Eikä siinä vielä kaikki, Best In Show kehässä (tuomarina Patric Ragnarson), nuoriherra sijoittui KAKKOSEKSI!! AIVAN MAHTAVA PÄIVÄ, äitee on täällä vieläkin aivan hengästynyt! Tuomari oli Neaa onnittellessaan Iipan kakkossijoituksesta sanonut että lupaava tulevaisuus edessä!

Lisäksi Iivarin äiti Alicias Mercury Carmen oli VSP, joten onnea sinne Keravallekin!

Iivari oli mukana Nean kasvattajaluokassa joka sijoittui kolmanneksi. Iivari sai myös Cillan lautasen, snautserikerhon kiertopalkinnon joka kerhon sääntöjen mukaan annetaan seuraavin ehdoin: "Palkinto annetaan ko. näyttelyn parhaalle pitkähäntäiselle nartulle tai urokselle , joka on saanut ykköspalkinnon / erinomaisen arvostelun. Näyttelyn tuomari päättää kumpi palkinnon saa. Kiertopalkinnosta kilpailevien koirien omistajien on asuttava Suomessa."

Hans Karl Schneiderin arvostelu Iivarista:
"Typvoll, gut veranlagt. Gestreckt im Kopf, hoch ang setzt gut getragenes Ohr. Gut Frontbreite. Fehlt noch etwas Festigkeit bei Pfoten. Korrekte Winkelung der Hinterhand, Farbe un Haar sehr gut. Gut im Stand, schwungvolle Bewegung."

Käännös seuraa jahka äitee ehtii heikohkon saksankielen taitonsa avuksi sanakirjan ottaa...

Kiitos muuten Mialle joka esitti Iivarin kun Nea oli valkoisten käppänien kehässä, Nea ehti mukaan sitten loppukahinoihin. Näkyy se Iippa esiintyvän hienosti vieraampienkin kanssa:=)

Hiukka tökkii tämä blogin kirjotus kun menny sähköt tässä vähän väliä kesämyrskyn seurauksena, onneksi ei mitään näytä tällä koneella hajonneen... ainakaan vielä. Kuvia erkkarista löytyy täältä.

Meillä on muuten täällä kaksi erinomaisen väsynyttä snautseria, saivat kämpinkiä ja broilerin pihviä päivän kunniaksi jahka kotia päästiin;) On se rankkaa tuo näyttelymenestyjän ja sen kannustajan (jonka homman Arttu hoiti ERInomaisesti vaikka välillä teltat lensi jätkän päältä pois sikeät päiväunet keskeyttäen...) ura:=)

Huh, mitä sitä voi tällaisen päivän jälkeen enää sanoa, kuin UPEETA, MAHTAVAA ja KIITOS JÄLLEEN NEALLE!!! Täällä asustaa kaksi upeaa Masteria ja niiden onnellinen äitee:)
Juniorikilpailuokka
Iippa paras uros kehässä, vasemmalla
Liikkeessä
PU3!
Junnut ROP-kehässä
Kasvattajaluokka
BIS Juniori kehässä
BIS JUN2
Iivari ja Cillan häntälautanen
kuva by Seija Rantala

Iivari kera erkkarituliaisten

6 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

No kassoppas poikaa! Tehän tahkotte tuloksia ihan urakalla. Todella hienoa, isosti onnea sen johdosta! Jatkakaa samaa malliin =)

Arttu kirjoitti...

Kiitokset! Katsotaan mitä tulevaisuus tullessaan tuo:=)
Kesäterkut teitille!
t. O&A&I

Janessa kirjoitti...

Onneksi olkoon aivan super upeasta tuloksesta!! :)

Arttu kirjoitti...

Kaunis kiitos! Olihan tuo aika super-lauantai:=)

Henna, Elvis ja Turpo kirjoitti...

Vautsi vau ex-naapurin partasuu! Vähänkö on kivasti mennyt näyttelyt teillä. Onnea hurjasti! Toivottavasti nähtäis joskus muutenkin kun virtuaalisesti blogeissa :)

Arttu kirjoitti...

Partasuu poppoineen kiittää!
Juu, olenki aatellu et meillä taitaa olla ihan eri lenkitysajat ja -reitit kun ei olla törmäilty ja räyhäilty:=) Ehkä tässä kesän mittaan...