keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Metsäilyä ja kylpypäivä

Onpa ollu ihanaa taas kun on aikaa kierrellä kyliä ilman kelloon vilkuilua. Säätkin on suosinu näitä ei niin kuumasta pitäviä reippailijoita, vaikka onhan tässä hikikin välillä jo ehtinyt tulla. Päivällä lämpötilat auringossa lähentelee kuitenkin jo 20 +astetta. Uusien juoksutossujen hankinta on vielä harkinnan asteella. Siitä huolimatta eilen illalla intouduin juoksemaan. Hyvältä tuntui eikä ihme kyllä tullu paikat kipeiksi. Pojatkin taisi tykätä. Metsäreiteillä ollaan vietetty tovi jos toinenkin. Vaikka näitä läheisiä kaupunkimetsiä vain ollaankin kierretty, niin rauhallistahan siellä on, linnunlaulua ja satunnaisia kulkijoita lukuunottamatta.


 
Arttu tarkkana
 
ilmoittaa vieraasta otuksesta
 
joka vahtihaukun kuultuuan poistuukin "snautserien reviiriltä"


 Vihreä lisääntyy hiljalleen

 Alla Arttu yllä Iivari

 Mustarastas koivun oksalla
 ja koirat vaihteeksi kivellä
 suunnasta jos toisesta
 suuntaan jos toiseen

Jonka kuvaussession ja poluilla rentoutumisen jälkeen oli kylvyn aika. Nyt on tuoksuvia, kiiltäviä ja puhtoisia poikia. Ja mulla kasa märkiä pyyhkeitä lattialla kun piti ne parvekkeelle viedä kuivumaan mutta eikös juuri nyt juuri meidän parvekkeen etulevyjä vaihdeta jotan ollaan jumissa hetken aikaa.
Tässä pojat suihkunraikkaina, kuin uitetut koirat kirjaimellisesti, yllä Arttu alla Iivari. Kiiltäväturkkisista kuivuineista koirista pitää kuvat ottaa illalla.


Ei kommentteja: