sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Talvilomailua, kevätmieltä

Artun virallinen talvilomaviikko sujui varsin keväisissä ellei peräti kesäisissä merkeissä; aurinko paistoi koko viikon eikä lämmöstäkään ollut puutetta. Loma alkoi Piikkiössä Paula-tädin luona vieraillen. Tavattiin myös Lauri, Meri ja Julius melkein 3v. Julius ei enää niin paljon arastellut mustapartaa kuin edellisellä kerralla uutena vuotena muttei silti vielä ihan ruvennut Arttua rapsuttelemaankaan, ehkä seuraavalla kerralla sitten:) Ajeltiin myös vähän tutustumassa lähiseutuihin ja käväistiin nuuskuttelemassa keväistä merituulta.
Kotonahan pöydästä kerjääminen ON kielletty, eikä tuo sitä teekään kun tietää että on tuloksetonta. Mutta aina sitä kannattaa yrittää vieraisilla kun ollaan ja kukapa siihen olisi otollisempi kohde kuin Paula-täti, no mahakummun koosta voi päätellä että temppu taisi tepsiä ja herkkuja sai maistella partainen suu.
Gourmet-koira kun on, niin uusi superherkku löytyi helposti: naudanpaistia ja punaviinikastiketta. Suku onkin Artun mielestä ihan paras, aina löytyy uusia makuelämyksiä kuten mökillä kerran sinihomejuusto suolakeksillä. No, kukapa ei lomalla herkuttelisi!
Johtuneeko sitten herkutteluista vai lämpimästä säästä, mutta nyt on Arskatilla vatsatauti, eipähän olisi ensimmäinen kerta kun lämpö pistää jätkän mahan sekaisin. Viime yönä ulkoiltiin parin tunnin välein, ja huhhuh, se tuntuu muden voimissa, olo on ihan pökkelö. Nukahdin välillä, mutta aina kuulostelin mitä koiruus tekee ja olisiko taas asiaa pihalle. Onneksi on kesä ja vaatetukseksi riitti housut ja takki ja eikun kiireesti menoksi. Eipä tuo muuten kovin sairaan oloinen ole, koira joka ei todellakaan ole ahmatti, haluaisi nyt syödä vaikka mitä ja vaikka kuinka paljon. On vaan toistaiseksi tyydyttävä kermaviiliin, piimään ja raejuustoon ja lääkkeisiin että saadaan vaivat pian pois.

Tänään on Artun Dark-pentueen 2v synttärit - PALJON ONNEA Oskulle, Paavolle, Nemolle, Väiskille, Nellille ja Samballe!! Niin se aika kuluu ja pentuset aikuistuu. Vaikka ei se ehkä aina siltä tunnu, snakustereilla kun tuota lapsenmieltä tunnetusti riittää vaikka numerot näyttäisi aikuisikää. Vaan kyllä ne aivotkin sieltä aikanaan löytyy, ja korviaankin ne oppii yllättävästi käyttämään!

Ei kommentteja: