lauantai 16. toukokuuta 2009

UKU:n aurinkoinen Match Show

Uudenmaan Koiraurheilijat järjesti jo perinteeksi muodostuneen kevät Match Show:nsa ja se saatiin viedä läpi erinomaisessa toukokuun säässä - aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, no, Pirjohan laittoikin tilauksen vetämään jo hyvissä ajoin joten on näköjään hyvät suhteet säiden haltijoihin :=) Nyt peilistä tuijottaakin omituisen punainen ravunnaama...
Tämä oli samalla UKU:n juhlamätsäri, täyttäähän UKU virallisesti yhden vuoden toukokuun lopussa! Ja suotuisan sään myötä osanottokin oli ilahduttavan runsasta.

Työmuurahaiset aloittivat valmistelut jo aamukahdeksan kieppeillä teltan kokoamisella, kehien laittamisella ja muilla pikku askareilla. Kyllähän sitä touhua riittää, puhumattakaan moisen tapahtuman etukäteen tehtävästä työstä; luvat kaupungilta kentän käyttöön, ilmoitukset ja mainokset, palkinnot, asiansa tuntevat tuomarit, leipomukset, kahvit & virvokkeet buffettiin... Vaikka kerhon jäsenmäärä on vielä aika pieni niin porukka on sitten sitäkin ahkerampaa ja innolla mukana järjestelyissä joten hyvinhän tuo taisi sujua loppujen lopuksi, vai mitä pj Pirjo? Ja alkaahan tällä poppoolla olla jo kokemusta ja rutiinia näihin hommiin joten seuraavan tapahtuman järjestäminen on taas paaaljon helpompaa:=)

Arttu toimi omasta häkistään käsin "Security:n" ominaisuudessa, harmi vain että tarkoitusta varten hankittu musta T-paita asiaankuuluvalla Security-tekstillä oli liian pieni joten partaa säästettiin turhalta hikoilulta eikä pakotettu pukeutumaan aseman vaatimaan asuun. Hyvinpä tuo hommansa hoiti ilman rekvisiittaakin ja ilmoitti kuuluvasti liian lähelle uskaltautuvat kisailijat. Loppuajasta tyytyi jo, uupumisen yllätettyä, vaitonaisena vain seuraamaan kentän tapahtumia. Eikä varmaan tarvitse pitkää lenkitystä illalla, seitsemisen tuntia raittiissa ulkoilmassa melkoisessa vipinässä ja vilskeessä teki tehtävänsä ja nyt näyttää uni maistuvan:)

Alla päivän kuvasatoa jotka räpsin vähän sieltä, täältä ja tuolta. UKU:n uudet sivut ovat työn alla ja valmiit varmaan piakkoin, mutta Match Show:n viralliset tulokset kuvineen näet UKU:n blogista. Tässä kuitenkin kuva kaikkien tuomarien yhdessä valitsemasta hienosta BIS-voittajasta:
Buffetin pystytysAamupusun aikaan:
Strategiapalaveri kera kahvin ja pizzan
Anitan lahjoittamia pokaaleja
IlmoittautumisjonoaTuomarit kokoontuvat
VeteraanikehäUpeasti liikkunut veteraanien voittaja, 12-v afgaaniUKU:n pj Pirjo ja kehäsihteerinä toiminut kouluttajamme Sari
Artun frendi Hupu osallistui myös (sinisten 4.)
Isoja aikuisia

Ei kommentteja: