perjantai 2. lokakuuta 2009

Rauhaisa aamuhetki

Oltiin eilen tokossa ja vaikka pojat ei päässeet treenaamaan kun Pirjon kanssa vedin penturyhmän treenit niin ovat ihmeen väsyneitä tänä aamuna. Kait se auton vahtiminenkin käy niille työstä, ja kyllähän me muiden lähdettyä joitakin liikkeitä molempien kanssa otettiin. Vierähtihän siinä kentän laidalla taas pitkähkö tovi tulevia treenejä ja muita koirajuttuja suunnitellessa eli muutaman tunnin keikka kaikenkaikkiaan.

Eli tarkoitus oli lähteä pitkälle lenkille mutta kun molemmat vielä nukkuvat aamupissatuksen ja mahan täyttämisen jälkeen niin onpa aikaa tehdä muita hommeleita. Sain viimein tehtyä Iivarille oman albumin mihin on tarkoitus lisäillä kuvia pikkuparran kehityksestä ja kasvusta, ja muutenkin vähän järjestelin poikien kuvia uuteen uskoon.

En ole luopunut toivosta saada näpsäistyä pojista vielä kerran se kunnollinen yhteispotretti. Eihän siinä muu auta kuin sitoa ne kiinni lyhtypylvääseen tai muuhun tolppaan jotta olisivat molemmat kameran ulottuvilla. Iivari on sellainen linssilude että ryntää heti kohti kuvaajaa kun näkee kameran, eikä tuo muutenkaan malta juuri paikoillaan pysyä.
Siinä voi sitten käydä näin
välillä toki vähän pusutellaan
vaan sitten alkaakin vanhempaa kyllästyttää moinen poseeraaminen, eteenpäin kun pitäisi päästä
Snautseriloikkia:
Artun vauhtikorvat
ja vino-Iivari syksyn ensimmäisenä kuuraisena aamuna
Huomenna olisi tarkoitus suunnata Helin kanssa erkkariin katsomaan miltä meno kehissä näyttää ja miten tutut snakusterit pärjää.

Syksyisen kuulasta ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

karita kirjoitti...

miten toi Iipari voi kasvaa noin nopeesti!!!

Arttu kirjoitti...

no Iivarihan on nopean toiminnan mies, myös kasvussa :=)