keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Piikityksiä

Nyt on sitten Artulla uusi Suprelor taas niskassa ja verikokeet otettu. Ne verikokeet mistä saatiin heti tulokset oli ihan ok, ainoastaan Amyl-arvo oli alle viitearvojen. Se on yksi haima-arvoista, mutta ell:n mukaan ei välttämättä tarkoita mitään erityistä, tulehdusta tms, vaikka olisikin vähän alhaisempi. TLI-arvot tutkitaan labrassa ja niistä tulokset saadaan myöhemmin, toivottavasti vielä tällä viikolla.

Hienosti poika taas käyttäytyi, rauhallisesti ja valittamatta kesti verikokeen otot, puudutuspiikit ja implantin asettamiset. Helppoa kyllä Artun kanssa nuo lääkärikäynnit kun ei ole moksiskaan toimenpiteistä:) Muistin muuten viimein ostaa jätkille Laumasta matolääkkeet, se on ollu mielessä jo pitkään, mutta kun ei ole muuta asiaa apteekkiin ollu niin kauppareissulla aina jääny. Nyt saivat sitten matolääkityksen aamuruoan yhteydessä niin on sekin asia hoidettu tältä keväältä.

Täytyy yrittää pari päivää elellä vähän rauhallisemmin ettei Arttu ulkona intoutuis ainakaan maassa kierimään, toi implantin haava on sen verran iso ja kun se on suojaamaton niin ettei pääsisi pöpöjä sinne. Muutenhan se ei menoa estä mitenkään. Viimeksi se parani kyllä tosi nopeasti, ekan illan oli vähän turvonnut ja punotti joten eiköhän se hyvin parane nytkin. Kunhan pikkuhoitsu nimeltä Iivari malttaa jättää sen rauhaan;)

Ei kommentteja: