tiistai 6. huhtikuuta 2010

Tapahtuipa iltalenkillä

Huoh, olen vissiin useempaankin kertaan valitellut miten kadut on likaisia kun ei kanssakoirailijat viitsi koiriensa jätöksiä roskikseen kerätä. Aika hyvin ollaan kuiteskin pystytty kaikki miinat kiertämään eikä ällöjä vahinkoja ole päässyt sattumaan, kunnes... Tultiin tossa iltalenkillä kotia kohti ja Arttu sitten vielä kyykkäs tien varteen josta minä kiltisti keräsin jätökset pussiin, suhasin pussin käteeni, siihen samaan missä oli hihnat ja lähdettiin jatkamaan matkaa. Ihmettelin siinä sitten että mikä HAISEE? No kas, pussihan oli solmussa hihnoissa ja hihnojen reuna repiny pussin rikki ja molemmat remmit ainakin puoliksi pussin sisällön tahrimaa, yäks. Sattu nimittäin oleen vielä sellasta löysän puoleista... Ei ollu tietty nenäliinoja taskussa, mut onneks vanhat risaset hanskat kädessä pelasti pahimmasta. Eli toisella hanskalla putsaamaan enimpiä töhniä remmeistä, hanska pussiin, kakkaset remmit toiseen käteen (siihen jossa oli hanska) myttyyn ja pikapikaa menoksi kohti lähintä roskista ja kotia. Kotona remmit tolukylpyyn. Ei varmaan nahkahihnoille paras mahdollinen käsittely mut ei muukaan auttanu, pääasia että puhtaaks tuli. Jotta silleen, tekevälle sattuu, eka kerta mun koirauran aikana kun on remmit tolla tavalla likaantunu.

Tässä vielä pääsiäisviikonlopun ulkoilukuvia kun muistu kivoilla keleillä kamera taskuun.
Torstai-iltana oli niin lämmin että meinas äiteelle hiki tulla vaikkei paljon mitään päälläkä ollu. Ihmeteltiin metsikössä mitä kaikkea ihmeellistä lumen alta oli paljastunu ja Iivari näki oudon öhkömönkiäisen jota piti karvat pystyssä vuhhutella, no sehän oli pienen ojan yli kaatunut kelo.Lämpösessä säässä malttoivat pojatkin hetkeksi seisahtaa kivelle ohikulkijoita tarkkailemaan ja kuuntelemaan linnunlaulua.Vaikka tiellä rapa roiskui niin onneksi sentään ihan joka paikasta ei vielä lumi ole sulanut ja pojat pääsivät painimaan ja putsailemaan kuraroiskeita tassukarvoistansa.
Myös pitkäperjantain aamulenkillä piti pysähtyä pientä painiottelua varten ja kuvaaja räpsi kuvia ihan hassustikin päin...
Maanantaina käytiin tsekkaamassa rannan tilanne, kuraista ja loskaistahan se oli sielläkin, sorsia nähtiin ja niihin olis kiva ollu mennä tekemään lähempääkin tuttavuutta :=)Ja sitte vähän taas poseerattiin, äiteen mieliks.Niin meni pääsiäisen päivät nopiaan ohi, nyt arkinen aherrus edessä - hyvää viikonjatkoa!

Ei kommentteja: