sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Snautserit jäällä jälleen

 

Taas ollaan viikonloppuna saatu nauttia mitä parhaimmasta maaliskuun säästä, ja missäpä muualla kuin jäällä ollaan tämäkin aamupäivä vietetty.

Klo 0830 järven pohjoisen puolen taivaan päältä oli pilviverho pikkuhiljaa vetäytymässä
kun taas kuonojen suunnassa eli etelään päin mentäessä oli täysin harmaata.
Pian kuitenkin taivas valostui ja sittenhän se olikin yhtä aurinkoa ja sinistä taivasta.Jäätie kun oli kuljettu ja matkalla "etsitty" taasen nameja, haettu rullaa ja paistateltu päivää, kierreltiin vielä rantapuistoa. Istuskeltiin laiturilla


 

ja kun hihnan toinen pää rupesi tuntemaan armotonta ravinnon puutteesta johtuvaa heikotusta ja joutui kuuntelemaan kurnivaa vatsaansa ja alkoi hivuttautua parkkipaikkaa kohti, tuumasi seniorisnautseri jottei vielä ja hypähti istumaan jokaiselle eteen tulevalle penkille ja istui sennäköisenä että minen kuule mitään mitä sanot. Ohikulkenut herrasmies naurahti että koirat ne haluaa matkia ihmisiä kun Arttu tyyriinä nökötti pää pystyssä penkillänsä.


Tässä vaiheessa Iivari(kin) alkoi jo näyttää vähän väsymisen merkkejä ja namien avulla oli Arttu houkuteltava eteenpäin. Ainakin sille seuraavalle penkille. Ja yrittipä tuo vielä kinoksen yli kavuta ja vetää porukan peräänsä, jäälle takaisin.
 
Ja mieluustihan sinne olis jäänytkin, mikäs siellä olisi ollu ollessa, vaan kun kolmen tunnin reippailun jälkeen alkoi olla niin hontelo olo niin pakko se oli vastaanhangotteleva jätkä autoon raahata. No, eipä kauaa mennyt kotona kun iski iso väsy Arttuunki ja kellahti keittiön lattialle kesken kokkikolmostouhuja Iivarin pötköttäessä eteisen patjallaan

Ruoka valmistui herrojen nukkuessa ja pyhälounaan, hunaja-appelsiinikanaa & riisiä & vihanneksia, nautittuaan jatkoivat uniansa. Mitä lepoa sitten onkin jatkunut tunti jos toinenkin.
Aurinko edelleen paistaa upeasti - nyt taas jaksaisi harrastaa jotakin. Joten kait se on tästä pihalle eli kenties jäälle suoriuduttava.

Ei kommentteja: