sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kielet roikkuu läähättää tää taitaa olla kesäsää

No niin kävi taas että kun kesä tuli, hiipui energia. Snautseriduo ollut tosi laiska ja melkein voisi sanoa innoton liikenteessä. Selvästi kaipaavat (=kaipaamme) viilennystä. Ja varjoon heittäytyvät heti kun mahdollisuus tulee.
Metsän siimeksessä ei aamulla vielä ollut kuuma, mutta koko ajanhan ei voi tien varjoisalla puolella kävellä vaikka snautserit lailla ihmisensä niin toivoisikin.
Siispä mitotettiin vauhti sään mukaan ja viivähdettiin
aamukosteassa heinikossa ja haisteltiin kesäilmaa kiveltä.Aurinkoiselta polulta on kiva sukeltaa sinne metsään, kuunnella lintujen liverrystä ja aistia havupuiden tuoksua.
Mutta enimmän aikaa aamulenkin fiilis oli tämä ;)
Kotona on viihdytty mahdollisimman viileessä (onneksi sisällä ei vielä ole tuhottoman kuuma) ja naapurien oloa ja eloa on pitäny partsilla käydä vahtimassa, tosin välillä vähän enempi kuin velvollisuuden tunnosta on vuoroin toinen tai toinen tai sitten molemmat yhtäaikaa tai toinen tai toinen ensin, se toinen sitten heti perässä kipittänyt parvekkeelle muffaten ja murahdellen kun on kuulostanut siltä että ohi on joku eläväinen menossa jolle pitää tiedottaa alatien kuuluvan snautserien hallintaan.

Niin se vain on, että nyt on tarpeeksi oltu sisätiloissa ja poikien katseet vaeltavat kone sylissä istujasta eteiseen, kuin vihjaillen että tossut jalkaan ja menoksi. Mennään, mennään, ja kun tullaan, laitan kuvia eilisen retkeltä. Taivaalla on hienoinen pilviharso, saas nähdä miten lämmin on, aurinko ei ihan suoraan paista joten josko tästä jonkun sortin iltakävely ilman liikoja varjossa makoiluja saataisiin aikaiseksi.
Hyvää sunnuntai-illan jatkoa ja reipasta alkavaa viikkoa!  

Ei kommentteja: