sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Hetkiä helmikuussa


Koskaan ei saa menettää toivoa. Kun välillä tuntui että hyvästi sinne meni talvi ja vettä tulee taivaan täydeltä ja rapa roiskuu niin jo pian taas on lähes lumimyrskyn kaltainen tila ja saamme kahlata lumessa. Vaihtelu virkistää sanotaan :) Ja raajat ihmisellä ja koiralla tietää tarponeensa hangessa lumen tuiskutessa. Tätä kirjoittaessa on lumentulo lakannut, ainakin hetkellisesti, ja maailma näyttää juurikin kuten helmikuussa pitääkin. Hyvää hiihtolomaa vaan kaikille heille eli teille joilla loma alkaa!

Meillä ei ala, vaan normiarki jatkuu jälleen huomenna. Saisi nämä viikonloput hieman kauemmin kestää... Kaikkea ei millään saa tehdyksi mitä haluaisi. Mutta näinollen, otettava kaikki irti siitä mitä on. Taisikin kuvapäivitys jäädä viime viikonlopulta tekemättä, näin muistelisin vaikkei mun muistiin ihan aina ole luottamista.. Tässä joka tapauksessa kuvia lauantailta; aamulla rantaan, päivälle pellolle. Rannassa tapaa aina kivoja tuttuja, kuten Juti, jolla myös tapana aamuisin rantapuistossa lenkki tehdä.
Maisemat oli mainiot kun toisaalla taivaalla yritti aurinko paistaa, toisaalta yritti lumisade pyrkiä päälle.


Kun aurinko iltapäivällä voitti, snautseri alaisineen suuntasi pelloille, missä molemmilla oli huvinsa; ihminen näytti jo helmikuussa kummasti, ja miltei kuumasti, lämmittävälle auringolle vaalean hipiänsä, kun taas snautseri keskittyi pellon toisella puolen vauhdikkaasti suihkivien hiihtäjien bongailuun.


Ja meillä oli niin mukavaa.
 Hauskaa viikkoa teillekin!Ei kommentteja: