perjantai 2. tammikuuta 2009

HIENOA ALKANUTTA VUOTTA 2009!

Uusi vuosi ja uudet kujeet, ja Artulle vihdoin blogi. Wau, viimein se on otettu käyttöön, vaikka pohjatyö tehtiin jo, hmm, ties milloin. Mutta eikös sitä sanota että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Kunhan vain saisi aikaiseksi tätä päivitellä säännöllisesti, useammin kuin vaikkapa kerran kolmessa kuukaudessa... Hyvä uuden vuoden lupauksen paikka siinä :=) Eli tarkoitus olisi snautseripoika Artun koiramaisista hommista kertoa, ihan arkipäivän askareista ja touhuista harrastusten parissa. Jos tämä kirjurina toimiva mamu alias mutsi olisikin yhtä aikaansaapa ja energinen kuin tuo partansa, niin varmasti juttua blogiin tulisikin vähintäin kerran päivässä :)

Vuosi vaihtui jälleen, tällä kertaa vuodenvaihtumista vietimme Piikkiössä mamun siskon uudessa kodissa. Paukut paukkui Piikkiössäkin, tosin huomattavasti vähemmän kuin kotimaisemissa. Sen verran kuitenkin etteihän me sitten myöhemmin illalla enää pitemmälle lenkille lähdettykään, jätkää kun pikkasen alkoi meteli kauhistuttaa ja oli mukavampi sisätiloissa köllötellä ja kuunnella omien ihmisten turinoita. Lenkkimaastot olivat kyllä mainiot, läheisellä pellolla oli ties miten ja kuinka paljon myyrien ja hiirien hajuja loputtomiin ja niitä siellä bongailtiin päivemmällä.

Alkuillasta saattoi sentään partsilta maisemia ihailla, kovin vaan oli hiljaista eikä ohikulkijoita tarvinnut siihen malliin vahtia kuin kotipartsilta.Juhlaahan tässä on taasen ollut juhlan perään, eli kuvan myötä katsaus joulun viettoon, mikä sujuikin rauhaisasti omissa porukoissa.Vuoden vaihteen juhlat mielessä lähdemme siis taivaltamaan pitkin alkanutta vuotta, saas nähdä mitä se tullessaan tuo ja uuden vuoden lupaus "päivitä blogia" mielessä lupaan Artun taivalta tästä edespäin täällä kertoilla, sanoin ja kuvin.

Ei kommentteja: