keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Pillereitä ja sairaslomaa

No lääkärillehän me sitten eilen illalla suunnattiin kun Arttu oli aamusella aikas sairaan oloinen ja yski aamuyöstä ihan yökkäämiseen asti :( Kuumetta ei ollut, mutta diagnoosina hengitystieinfektio joten antibioottikuuri ja rauhaiseloa pitää nauttia. Pillerien syönti ei tuota ongelmia, mutta se rauhaiselo, hmmm... Eilen illalla alotettiin lääkekuuri ja kun se nopeasti onneksi tehoaa niin nyt on jo nausteri sitä mieltä että ei tässä sitten mitään rauhaiseloa tarvita. Tosin heti kun ulkona riekkui pupujen perään, alkoi kaamee kröhiminen ja kakominen, eli paras vaan pojan olisi uskoa mitä lääkäri sanoo :) Samaten kaverien treffaaminen on toistaiseksi poissa ohjelmasta ettei tartuteta tautia etiäpäin. Ja näinollen myös joulun ja uudenvuoden pyhien menojen takia pidetty treenitauko senkus pitenee... Mutta jahka tästä parannutaan niin sitten jatketaan taas entistä ehompina. Eli nyt vaan sisäaktivoinnit kehiin ja yritetään purkaa energiaa ja toimintatarmoa kotitreeneissä, rauhallisesti...

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mainio kuva Artusta saikulla =)

Arttu kirjoitti...

:=) Juu, tääl mie oon vaa laiskotellu ja lekotellu, vaiks ny ollaan taas lenkkeiltyki kun oon jo paremmassa kunnossa. Kohta voitas systerinki kans taas treffata ja riekkua!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti naapurin partaveikko voi jo paremmin. Eipä olla pihallakaan juuri nähty. Mukavia treenejä, ja nauttikaa tästä talvesta! Minä suuntaan kesää kohti.

Ps. laitoin Artun linkin turpiainen.comiin. Saavat ne pari lukijaa ihmetellä sitten Artunkin metsästyksiä.

Arttu kirjoitti...

Samoin on nyt Arskatin sivuilla Turbon linkki :)
Viestejä kesästä on seurailtu, mahtaa olla mahtavaa!!