torstai 30. syyskuuta 2010

Home sweet home

... vai onko sittenkään? Pölyä, pölyä, pölyä...
Tiistaina tultiin kotio, Arttu ja äitee Kaarinasta vähän aikasemmin, Iippa palasi näyttelyreissultansa Nean kyydissä illalla myöhemmin. Olo- & makuuhuoneessa asustellaan kun kph-remppa vielä kesken, sentäs veskiä ja suihkua saa käyttää. Keittiökin on sen näköinen että APUUUVA! Odottelen ja toivon että tänään vihdoin valmistuis, myös tuo eteisen lattianlaitto. Ahdistaa tuo kamala pöly mikä täällä on JOKA paikassa, tässä olis vielä pari päivää aikaa siivota, kunhan pääsis siivoomaan... Remppamiesten piti nimittäin aamulla tulla jatkamaan katonlaittoa, ei vaan ole vielä kuulunut eikä näkynyt... Tai no, onhan nyt vielä aamu. Ja täytys päästä myös testaamaan uusi pesukone, monta kassillista lomapyykkiä odottaa tuolla nurkassa. Olen niin laiska etten nyt jaksa lähteä talon isoon koneeseen niitä pesemään:(

Niin se nelisen viikkoa äkkiä hurahti, huh, helposti voisin vielä lomailua jatkaa, ja luultavasti pojat myös. Vaan eihän se auta kun ei ole tullu lotottuakaan niin maanantaina sitä on paarustettava jälleen työpulpetin ääreen, oih ja voih.

Hienot on ollu ilmat, 2,5 viikon mökkeilyn aikana oli vain yksi päivä että satoi koko päivän, muuten vaihtelevaa ja enimmäkseen ihanan aurinkoista.

En ole vielä saanut purettua loppuja lomakuvia kameralta koneelle, mutta yritän senkin saada tänään alta pois kun en kuiteska varmaankaan pääse vielä luutun varteen tarttumaan (josko huomenna alkais siivous...). Mutta siis, heti kun saan kuvat koneelle, laitan kuvaesityksen parroista landella.

3 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Kuvaesitystä malttamattomana odotellen..

Kaija kirjoitti...

Kuvaesitystä malttamattomana odotellen..

Arttu kirjoitti...

Nyt on kuvia tarjolla, kiva tietää että joku näitä odottaa:=)