lauantai 3. toukokuuta 2014

Lauantaikylpy

Ensin työ sitten huvi. Snautsereille se tänään tarkoitti aamuisten askareitten, eli mukavassa kelissä (n. 7 astetta & puhuri) tehdyn reippailun sekä kaupassa käynnin joka tällä kertaa saatiin onneksi tehdä ilman ylimääräisiä varotteluja räjähdysvaaroista sun muista, jälkeen kokovartalopesua josta palkkana huvittelivat makoisilla possunkorvilla (joita meillä kyllä tarjotaan ilman mokomia pesujakin ...). Sitten herrat rauhoittuivat lepäilemään ja lataamaan akkuja iltaa varten. Hauskaa viikonloppua itse kullekin karvakuonolle ihmisineen!Ja loppuun vielä tätäkin kautta isosti onnea Dark-pentueelle joka täyttää tänään 7 vuotta! Tuo maaginen luku 7, josta iästä sanotaan että snautseri silloin rauhottuu, ehkä Arttu-iskä on periyttänyt edes tämän hyvän ominaisuutensa lapsosiin ;)

2 kommenttia:

Tuula Lalli kirjoitti...

Hei Outi ja Poijat!
Teillä on mahtavan vaihtelevaa maastoa, verrattuna meidän tasaisiin - ei laaksoa, ei kukkulaa maastoihin. Onko käärmeitä, kun näyttää olevan myös kallioisia paikkoja? Onneksi ei käynyt kuinkaan kaatumisessa, joo parempi katsoa kuin katua ja kaatua :).
Aurinkoista viikonloppua pohjoisen parroilta!

Arttu kirjoitti...

Hei Tuula ja parrat!
Aika tasaista on tämä Keski-Uusimaan seutu, mutta onneksi joitain kukkuloita ihan läheltäkin löytyy. Onneksi ei ole käärmeitä näkynyt, minä kun olen tosissani käärmekammoinen. Sen vuoksi vähän kammoan kesäisin metsässä käydä, mutta pakkohan se on uskaltaa. Tuolla paikalla jota varmaan tarkoitat, en kauan arvannut pysähtyä kun oli aamuauringon lämmössä juuri sellainen jossa voisi kuvitella käärmeiden viihtyvän. Tarkkana olin, ei näkynyt matelijoita, mutta polkua pitkin lähdettiin pois, eikä kanervikossa hypellen. Ja nyt pidin visusti silmät polussa ;)
Aurinkoa ja vihertyvää maailmaa teille myös!
t. Outi ja poijaat