lauantai 2. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, uusi talvi

Yeeee, meillä on lunta meillä on -8 astetta pakkasta meillä on talvi!!
Tämäkö se on se uusi maailmanjärjestys että syksy aina joulukuun lopulle on lämmintä, pimeetä ja vetistä ja sitten kun vuosi on vaihtumassa, vaihtuu säätilakin. Ja nyt nautitaan! On tätä odotettukin. Ei lunta paljon ole, ja tuollaista ihanaa kevyttä joka autonkin päältä puhaltamalla lähti, satelee hiljakseen alas, mutta sen verran että on maa valkosena ja herra snautserilla lenkin päätteeks parta kuurassa.

Uuden vuoden juhlinta oli tykönämme tapojemme mukaan rauhallista, vaihtuu se vuosi ilman sähellyksen häsellyksiäkin, ja kun ei snautseri paukuista kotona välitä, uni otti herrasta vallan jo aikaisin illalla.

Pitkä lenkki tehtiin hyvissä ajoin ja kotia palattiin puolen seittemän nurkilla jolloin jo kylillä paukkui jonkin verran mutta ei se herramme ulkoilua häirinnyt. Vähän piti vain pysähtyä kattelemaan ja kuuntelemaan että mikä ja missä jysähti, mutta ilman paniikkia. Onneksi. Koska parista paukkuarasta karvakuonostakin on kokemusta eikä se ole kivaa se.

Samaan malliin kuin edellinen vuosi loppui Artulla, alkoi uusikin :) Mitäpä tuosta turhia vouhkimaan, kunhan kotona kuri ja järjestys säilyy ja ajallansa naapuruston postit pääsee tsekkaamaan ja omansa kirjaamaan ja ruokakuppi täyttyy sen pari kertaa päivässä (tai jos herra sais määrätä, niin useemminkin olisi sopiva määrä) keksejä ja raksuja unohtamatta niin snautserin maailma pyörii mallillaan.

Siispä rauhaisaa luppoisaa leppoisaa ja tervettä tätä vuotta!

Ei kommentteja: