keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Aprillipäivä, muttei aprillipila

No eihän se mun flunssa sitten ollu sillä selvä että olisi viikonlopun aikana ohi mennyt... Maanantaina alkoi pakottamaan poskia turkasesti ja ihan kuin olis hampaita särkenyt eikä olo ollut muutenkaan kovin hehkeä. Alkuviikon olin kuiteskin työpaikalla mut kun ei se työkunto ollu kaksinen niin lääkäriin vei tie eilen ja siellähän todettiin poskiontelotulehdus. Joten loppuviikko menee siis saikulla antibiootteja popsien. Eipä ole tullu antibiootteja nautittuakaan kuin joskus reilu 10v sitten hammasvaivojen vuoksi.

Vaan kukapa kertoisi pienelle energiselle parralle että muden sairasloma EI OLE yhtä kuin parran aktivointiloma?? :) Hän kun on sitä mieltä että JEE ihanaa kun mude on kotona, ja ihan HÄNTÄ varten vain... No saa hänkin aktiviteettinsa, illalla yritän suoriutua luvatusti Nealle että saadaan koiruus kevätkuosiin ja irokeesit pois päälaelta. Enköhän tuon matkan jaksa. Ja huomenna olisi tokotreenit, eka kertaa tänä keväänä ulkokentällä. Katsotaan vähän kelin mukaan arvaako sinne lähteä.

Lauantaina muuten treffattiin Artun Gunny-veljen tytär Buumi 4 kk. Buumi asustelee Hyvinkäällä mutta emäntänsä Tuija oli Jäkessä tokotreenejä vetämässä ja Buumi pääsi ekaa kertaa mukaan. Saatettiin Tuija ja Buumi juna-asemalle ja ehdittiin vaihtaa Tuijan kanssa kuulumisia ja Buumi ja setäparta saivat tutustua toisiinsa, ihan selvästi pitivät toisistaan ja olisivat peuhanneet enemmänkin mitä nyt kaupunkiremmilenkillä voi :=)

Nyt täytyy tästä toeta viemään tuo musta tuijotus sen verran ulos että saa hädät tehtyä ja nuuskuteltua kulmakunnan uusimmat kuulumiset.
Kuva ajalta kun tätä talvea vielä odoteltiin

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mustalle tuijotukselle tarvitsee selkeästi hommata painikaveri niin paineet Muden sairaslomalta häviävät :) Terv. Naapurin sairastaja.

Ps. Haastoin siut miun blogissa..

Arttu kirjoitti...

Hmph, no sitähän mä olen yrittäny mudelle selvittää, vaan ei tahdo mennä perille... Tuo nuhanenä lupas kattoo sen haastehommelin jahka ehtii :=)