tiistai 17. marraskuuta 2009

Putsausta ja palaveria

Tänään oltiin Nealla trimmauksessa. Iivarista kuoriutui pentukarvatupsakkeiden alta hieno nuori snautseri, ikää 5,5 kk.Ennen Nummisiin lähtöä näytti Iiskun pää tältä:
ja profiili kotiin tultua tältä:
Aikamoinen ero vai mitä?! Artun trimmattu syksy-look:
Pidettiin Pirjon kaa eilen palaveria UKUn asioista. Snautserit hoitivat koirajäsenten asioita, tai no, ainakin nuo nuoremmat parrat Mercu ja Iivari olivat siinä aktiivisia, aikuiset Pimu ja Arttu enempi sivusta seurasivat ja antoivat nuorukaisten keskenään touhuta. Ja kyllä sitä touhua ja tohinaa taas riittikin, formulointia ja painia tuntitolkulla:)
Talvi sitten tältä erää tuli ja meni, kääks, taas on lisättävä päivittäiseen ohjelmaan kuratassujen kuuraus:( Ja niin on pimiää ettei eteensä meinaa nähdä, vaikka kyllä täällä katulamput palaa, ainakin osa niistä. Tarkkana saa olla että huomaa pimiät pyörät (prkl!!) tarpeeksi ajoissa ja pitää heijastinliivit muistaa pukea että meidät, mustissa kulkeva immeinen mustien koirien kanssa huomataan. Iivarilla ei ole heijastinliiviä (HYI mude!) mutta heijastinremmi sentään ettei ihan huomaamaton ole sekään. Ei auta kuin pitää peukkuja että lunta taas jossain vaiheessa tulisi, vaikkei toi säätiedotus ihan heti sellasta iloa tainnut luvatakaan. No, näillä mennään, eli ei muuta kuin ulos tassut kuraamaan:=)

Ei kommentteja: