perjantai 20. marraskuuta 2009

Sataa sataa ropisee...

Vettä on tullut enempi vähempi taivaan täydeltä koko päivän, tätäpä tää marraskuu on:) Tänään onkin lenkkeilyt jätetty vähemmälle ja äiteen harmaat aivosolut pistetty koetukselle kun on yritetty keksiä pojille ajanvietettä kotosalla. On tehty laatikkoleikkejä, namien piilotusta, opeteltu niitänäitä temppuja ja tehty pientä tottistelua eteisessä. Pikku hiljaa alkaa Iivarillakin olla malttia pysyä käskystä istumassa vähän pitempäänkin, ja muutenkin Kuunnella. Innolla on penska mukana kaikessa touhussa, kuten isoveikka myös. Namipalkalla on ihme vaikutus! Laatikkoleikit on oiva tapa keksiä muden kannalta helppoa viihdykettä. Ainoo vaan ettei nuita voi ilman valvontaa jättää puuhaboxejansa touhuamaan, Iivari kun vetelee suihinsa namien loputtua pahvitkin. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun on ollut tukehtua maitopurkin palaseen, hmmm, josko hivenen malttia saisi vielä tulla tuohonkin hommaan...

Käytiin päivällä kaupassa hakemassa possun kieltä pojille huomiseen hakutreeniin ja mudelle lihasoppa-ainekset hakutreenin jälkeen nautittavaksi. Parrat ahkerasti auttoi sopan valmistuksessa, pitivät huolen siitä ettei kaikki porkkanat päässeet kasariin muhimaan. Nykysin kun Artullekin porkkana maittaa, aikana ennen Iivaria ei herra suostunut porkkanoita popsimaan. Eikä muuten kuivaa ruisleipääkään mikä sekin nykyisin tekee hyvin kauppansa:) Nyt on sitten sopat ja kielet hellalla porisemassa ja jäpikät mukavasti väsyneitä touhuiluista ja nukkuvat peppu vasten peppua soffan vieressä.

Aamusta suunnataan hakutreeneihin oli sää mikä tahansa, on ollut sen verta taukoa että tekee enempi kuin hyvää reenailu silläkin saralla. Eli saappaat, sadehousut, sadetakit ja -viitat mukaan niin eipä siinä marraskuun sateet haittaa ja treenin tiimellyksissä yleensä huonompikin sää pian unohtuu! Mutta kyllä tässä lunta kaipaillaan, sehän on tällä hetkellä muisto vain, vai pitäiskö sanoa menneen talven lumia ..
RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja: