lauantai 7. elokuuta 2010

Kotijoukkojen rauhaa

Kyllä täällä on hiljaista ja rauhallista kun yksi, se hurveloin höpeltäjä, on joukosta pois. Ei tarvitse etsiä vessapaperia sängyn alta eikä tossuja sängyn päältä. Ja tänä aamuna saatiin nukkua ruhtinaallisesti 8aan kun ei ollut karvavekkari peittoa posi repimässä ja selän päällä herätyksiä pomppimassa.

Arttu on omissa oloissaan vähän apeana. Äitee sitä on yrittäny iltasin houkutella leikkimään ja painimaan, mutta Arska on sitä mieltä että njääh, et sä äitee osaa oikeeta snakupainia ja tyytyy vain makoilemaan. Ei maistu puruluutkaan kun ei ole kaveri vieressä kyttäämässä vaihtaria. Varmasti on pikkuveikkaa Artulla ikävä, mutta toisaalta tuntuu että on se ehkä vähän tyytyväinenkin. Saahan tuo nyt kaiken huomion, ja enempi nameja äiteen töihin lähtiessä.

Vietiin Iivari Nean kanssa Annelle keskiviikkoiltana. Lähtivät heti torstaiaamusta sitten kohti Kuopiota. Hyvin on kuulema Iippa sopeutunut ps-snakujen laumaan:=) Iivari nyt on niin avoin ja reipas että tulee kaikkien kanssa toimeen, ja toisaalta se on sellanen vallottava persoona joka helposti hurmaa kaikki. Hirmunen helle siellä Sawossa on, vielä pahempi kuin täällä. Joten on kehissä ja kehien laidalla kuumat oltavat, eipä käy katteeksi. Iivarikaan kun ei kuumasta oikeen välitä, mutta hienostihan tuo ainakin eilen oli jaksanut esiintyä ja sai mainiot tulokset. Toivottavasti sama meno vähintäin jatkuu. Tämän päivän tuloksia odotellessa...

Artun kanssa lähettiin melkosen läkähdyttävästä kelistä, reilut parikymmentä plussaa, huolimatta liikenteeseen heti aamupalan jälkeen kun tästähän tämä vain päivän mittaan kuumenee. Reipas tunti jaksettiin ulkoilla, sitte alko tuntua että voimat vähänee ja oli suunnattava kohti kotia ja suihkua. Yritettiin ettiä varjosia reittejä, mutta niiku tiedät niin sehän on taivahan tosi että ihan niiku ei koko ajan voi viilettää alamäkeä niin välillä on pakko kulkea tien aurinkoistakin puolta. Hikihän siinä tuli vaikka hiljakseen mentiin.
Niittyreitillä Arttu kieri,
kieri,
ja kieri.
Välillä maistui heinä,
sitten bongailtiin rapinoita pusikossa
ja makoiltiin nurmella ja kun äitee hoputti etiäpäin lähtemään,
kertoi Artun ilme että mitä sä höpäjät, mähän haluun olla tässä.
Kehät Kuopiossa on alkamassa. Täällä on kaikki tossut ja tassut pystyssä Iipalle ja matkaseurueelle. Palaamme asiaan kunhan on tuloksia tiedossa. Mainiota lauantaita!

Ei kommentteja: