sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Mustien mutapainit

Tältä näytti lattia kun snautseripojat oli kaks tuntia harrastanu mutapainia Tyynen kanssa.
Ja voinette arvata miltä pojat näytti. Kirsunnokasta hännänhuippuun kuraisia. Eli se tiesi kokovartalokuurausta molemmille, vähemmällä ei olisi pärjätty. No, Artun kylvetys on ollu työlistalla jo hyvän aikaa, joten tulipa se hoidettua tässä samalla. Ainoa huono puoli molemman yhtäaikaisessa pesussa on mun selkä. Se kun ei meinaa kestää pitkää kumartelua, niin nyt kyllä tuntee pesseensä kaksi koiraa peräjälkeen. Mutta mitäpä sitä ei koiriensa eteen kärsisi:)
Sitäpaitsi rallattelu Tyynen kanssa teki pojille erinomaisen hyvää senkin takia että viikonloppu on ollu muuten aika rauhallista menoa. Flunssanpenikka on pitäny huolen siitä että kamalasti en ole jaksanu kuntoilla. Mikä on kyllä pistäny harmittamaan kun sää on koko viikonlopun ollu tosi ihana. Toki ollaan lenkkiä tehty ja nautittu auringonpaisteesta (tai eilen paistoi, tänään ei niinkään, muttei ole satanutkaan), mutta vähän lyhkösempiä ja rauhallisempia kuin normaalisti viikonloppuisin. Ei kunto ole vaan antanu myöden enempään.
Mutta nyt sai jätkät siis rellestää sydämensä kyllyydestä parituntisen. Ja kyllä ne rellestikin. Ilo oli katsella sitä menoa. Välillä Tyyne teki taas källit pojille ja livahti aidan ali Helin perään, juoksenteli pitkin tonttia, kiersi aitausta ulkopuolelta jätkien seuratessa visusti sivulla sisäpuolella. Mahtaa Tyyneäkin iltasella väsyttää, kun pojat välillä vuorotellen, välillä yhdessä, Tyynen kanssa painivat. Nämä ainakin pesuhommien ja ruokailun jälkeen kävivät oitis petillensä ja ovat sikeässä unessa. Pesukone pyörittää kuravaatteita, olin melkein hartioihin asti kurassa kun jokainen kolmesta vuorotellen kävi pomppimassa vasten. Sitten jossain vaiheessa pitäisi vähän karstaa näytellä turkeille, ja saada nuo kuiviksi ennen iltapissatusta. Arttu varsinkin on näköinen kun ei ole ihan vasta trimmattu karva ja nyt se vastapestynä pörhöttää ilosesti joka suuntaan. Mutta mitäpäs siitä, pääasia että oli hauskaa eli isot kiitokset taas raksaporukoille!
Kuvia kaverusten mutapainimeiningeistä jotka noudattelee pitkälti samaa kaavaa kuin viime viikonloppuna otetut:
Mutapää-Arttu
Kura-Iivari
Tyyne ja muta-look

Ei kommentteja: