lauantai 31. maaliskuuta 2012

Sijoitus vuoden snautseri kisassa

Tänään oli Snautserikerhon vuosikokous jossa jaettiin vuoden koira-kilpailun palkinnot.
Iivari sijoittui mustien urosten kolmoseksi näyttelykoirakisassa:=)
Emme olleet paikalla, puolestamme keltaisen rusetin otti vastaan Pehkosen Tiina jonka Nada oli agilitysnautsereiden nelonen - Onnea Tiina & Nada!


Lauantai menny lepposissa merkeissä, aamun pitkän lenkin jälkeen kaupassa käynti ja Laumasta Artulle ruokasäkki. Kodin putsausta (huhheijjaa, että tota hiekkaa kuraa ja karvaa riittää, pakkasten mentyä Iivari on alottanu turkin tiputtelun, junnu ei näköjäns tiedä että snautsereillahan EI ole karvanlähtöaikaa...), ruoan laittoa, pyykinpesua, lepoa ja lepuuttelua. Nyt olisi aikomus lähteä iltalenkille, pitkälle sellaiselle. Sitten koirien pesu.
Keli on hyvä, aika viileä mutta aurinkoinen. Jokunen lumihiutale on leijunu päivän mittaan alas, viikonlopuksi ennustetut lumisateet taitaa olla jossain ihan muualla.
Huomenna onkin sitten aprillipäivä ja virvonvarvon päivä. Voijjee, mietin jo että pitääkö laittaa teippiä ovikellon ympärille jotta ymmärtävät olla klinkuttelematta. Mutta taidetaan olla pois kotoa sillon kun villimpänä käy virpomiset. Mistä voi siis päätellä etten kovin innostunut moisesta ole... Onneksi se on vain yksi päivä vuodessa.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja: