sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Juoksutuksia

Olen taas vaihteeksi, taitaa olla eka kerta tänä vuonna, innostunut juoksemaan ja parina viikonloppuna ollaankin tehty juoksulenkkejä. En varmaan koko aikuisiällä ole yhteen soittoon juossut niin paljon kuin nyt. Jotenkinhan nämä viileät kesäpäivät pitää käyttää hyväksi, koskaan ei tiedä milloin taas kuumuus iskee ja liikunta löntystelyä ripeemmin on vain suuri haave;) Ja kun sanon juoksulenkki, ei se tarkoita sitä että juostaisiin koko lenkki. Juostaan sen mukaan miltä tuntuu, välillä lyhyempiä matkoja, välillä pitempiä matkoja, välillä hölkäten, välillä vielä vähän kovempaa. Sitäpaitsi pitäähän poikien välillä päästä nuuskimaan tienvarren posteja ja jättämään omat viestinsä. Kyllä vaan on olo aivan mahtava sen jälkeen kun on aikansa pistelly täysiä, tai vähemmän täysiä, etiäpäin. Vaikka sen kyllä tietää että seuraavana päivänä on reidet kipeet ja penikkatautia pukkaa päälle. Vaan ei haittaa.
Yllättävää, mutta mua ei edes polviin satu, kun yleensä orastava juoksuharrastus on tyssännyt pitemmän päälle siihen että polvet oireilee. Jostain syystä ei nyt. Johtuisko tossuista. Satasen pintaan aikanaan maksaneet "oikeat" juoksutossut ei ole hyvät juosta. Nyt käytän Prisman halpistossuja. Piti kerran kiireessä ruokiksella hommata uudet tossut ja nappasin ekat mitkä eteen osui, makso reilut 20,-. Kokemuksesta tiedän että sellaset ei yleensä ole kovin hyviä eikä kestäviä, mutta kas kummaa, näillä on tosi hyvä juosta! Tosin kestävät ne ei näköjään ole, alkaa jo kannat olla kulunu vaikkei ole kauaa käytössä ollu.
En vaan jostain syystä ole muistanu käyttää juoksuvyötä, vasta tänään laitoin senkin. Ja hitsi että olikin taas paljon helpompaa kun ei tarvia käsiä hihnoissa kiinni pitää. Pojatkin juoksee kivasti edellä, Iivari välillä vierellä laukaten. Arttu saa innostuksissaan alkuun hurjan haukun säestämiä hepulipomppukohtauksia ja siitä kärsii äiteen käsivarret, seniori kun innoissaan nappasee t-paidan hihasta, eikä vain siitä hihasta...
Kamera ei ole juoksuissa ollu mukana mutta jotta ei olis tekstiä ilman kuvia niin tässä jotain vanhempia kuvia, osa taitaa ihan keväältä olla, mutta ei muistaakseni ollu blogissa ollu. Nyt huikoo pahasti joten käytävä ruoan kimppuun ja sitte huilimaan. Juoksuparrat jo pötköttelee. Pääsivät suihkuun lenkin jälkeen, sitten toimivat apukokkeina ja kokkikolmosina ja nyt näyttää siltä ettei niitä tarvii hetkeen liikuttaa:=)


 


Ei kommentteja: