tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kesäkuosiin

Arttu sai vihdoin uuden kesälookin, ja johan se on aikakin kun heinäkuuta eletään. Käytiin eilen Nealla, ja herrasta tuli taas komian snautserin näköinen. Edellinen varattu aika kun meni ohi suun Iipan ripuloidessa ja haluttiin välttää mahdollista Nean omiin koiriin tartuttamista (ei se kyllä sitte mitään tarttuvaa ollu, mitä lie jätkä ulkona vetäny ja juonu ei niin puhdasta järvivettä mistä kaikesta sitte maha sekasin meni).
En vielä onstunu seniorista kunnon kuvaa ottamaan, pikasesti kehnon pönötyskuvan.
Täytyy loppuviikosta / viikonloppuna kuvailla ajan ja hermojen kanssa. Karva ei ole kypsää nypittäväksi, siksi muhkea selkäturkki. Nea vähän alkoi puhumaan mua ympäri että josko ajettas Arttu... Hmmm.. ei nyt ainakaan vielä... Kahden ajetun käppänän jälkeen vannoin etten enää koskaan ajele snautserin turkkia. Mutta... olishan se toisaalta helppo. Ja toisaalta Artulla on hyvä karvanlaatu, että ehkä se ei kovin ajelusta kärsisi, ja väri sitten, noh, Artun värillä ei väliä kun ei se kokomusta ole ollut vuosiin joten sekään ei haittaisi. Mulla vaan on joku pieni periaatepiru nyt takaraivossa. Vaan ehkä se tässä taltutetaan eikä jätkän tarvii enää nyppimisiä kokea. Katellaan mihin mun pää kääntyy...
Yksi pitkähkö kävely, hiljainen sellainen kun tuo helle liikaa hellii, on tehty, nyt olisi vuorossa toinen. Josko vähän alkasi ilma viiletä kun aurinko ei korkealta enää porota. Lähettävä se on kokeilemaan joten eikun aurinkoista viikon jatkoa!

Snautsereita ruohossansa
2 kommenttia:

Neron emäntä Oulusta kirjoitti...

13-vuotias Nero on ajeltu jo muutama vuosi ja väri ei ole sen vuoksi ainakaan muuttunut. Niiltä osin kun ei ole harmaantunut niin on tosi musta karva. Tosin pehmeä..muttei haittaa:)

Arttu kirjoitti...

Mulla on epäilys että kyllä se Nea seuraavan kerran tuon ajaa hurauttaa... Ja onhan se vähän tympeetä että se kesähelteillä kulkee paksu palttoo päällä, ja sitten juuri ennen talvea nypitään karvat alas. Joten...