Snautserien sunnuntain menu:
Kotikokin nautariistamuhennos
puoli kg nautariistajauhelihaa
desi tattaria
desi riisiä
desi ohraa
muutama ruokalusikallinen kauralesettä
pienehköjä porkkanoita viisi
yksi tomaatti
pari kynnellistä valkosipulia
hyppysellinen suolaa
muutama meiramia
vettä päälle niin paljon kuin pata vetää
vettä päälle niin paljon kuin pata vetää
Aamiaiseksi tarjottu suoraan uunista otettu,
yön yli hautunut puuro
näytti maistuvan,
kuonot ei kupista noussut ennenkuin oli kupit tyhjät,
ja taisi pieni nälkä jätkille jäädä,
ennen pitkää lenkkiä eivät muutoinkaan isoa annosta saa.
joten myöhemmin päivällä reippailujen jälkeen luvassa lisää herkkua,
höystettynä erilaisilla lisukkeilla.
Viikolla tehtiin versio jossa myös kaalia
ja lihana naudanjauhelihaa
Hyvä ruoika - parempi mieli,
maukasta kesäsunnuntaita itse kullekin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti