sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tyynen tontilla

Snautseritrio Arttu & Iivari & Tyyne pääsi pitkästä aikaa rallaamaan tänään kun ajettiin raksalle. Tyynelle oli rakennettu pihaan hieno aitaus ja sen snautserinkestävyys piti testata. Jätkät pysyi aitojen sisällä, katsoivat vaan hölmöinä kun kaveri livahti aidan ali. Oli ehtinyt neiti jo keksiä miten sieltä pääsee näppärästi pois niin halutessaan. Eivät onneksi tajunnu pojat lähteä yrittämään samaa kikkaa. Hyvin kesti aita päinjuoksutkin, pojat kun ei vauhdissa ehtiny tajuta että hups, aita tuli vastaan. Pian oppivat missä kohtaa pitää heittää jarrut päälle. Välillä neiti siis jallitti poikia juoksemalla aitauksen ympäri ulkopuolella, jätkät vierellänsä aidan sisäpuolella. Välillä painittiin. Eikä Tyynellä ollut mitään sitä vastaan että vastassa oli kaksi painikaveria. Välillä haukuttiin hevoset läheisessä aitauksessaan. Välillä pidettiin pieni lepotauko, mutta vain pieni. Sitten taas jatkettiin, juostiin peräkanaa, hypittiin toistensa yli ja painittiin. Hauskaa oli kaikilla. Kotona päästiin pyykkäämään mutaisia tassuja ja partoja ja saappaita ja housuja. Ruokakuppien tyhjennyksen jälkeen täällä on syvä rauha.
Tehokas energianpurkukeikka, kiitos Tyyne & Co. ;)
Me tullaan taas!

4 kommenttia:

Satu ja Naava kirjoitti...

Heh, kyllä se vaan snautserin paras kaveri on toinen samanmoinen... tai vaikka useampi samalla kertaa!

Olettekos muuten (tai onko Iivari) tulossa Jyväskylän kv:hen reilun kuukauden päästä?

Arttu kirjoitti...

No näin on, riehuvat täysin samalla aaltopituudella:)
Ei ole Iivari tulossa Jyväskylään, ainakaan mun tietääkseni, näin tais olla Nean kanssa puhetta. Tämän vuoden nly-kalenterissa enää Messarin näyttelyt. Onko Naava menossa Jyväskylän kehiin?

Satu ja Naava kirjoitti...

Jaa-a, huominen näyttänee, ilmoittaudutaanko... :) Jollei sieltäpäin ole porukkaa tulossa niin olisi kai oman trimmin varassa kaiken muun vaivan lisäksi. Täytyy vielä pohtia yön yli.

Arttu kirjoitti...

Kyllä Nea on sinne tulossa käppänien kanssa joten eiköhän trimmiapua löytyisi:)