torstai 26. huhtikuuta 2012

Iivarin ja Selman ensitreffit

Nea ja Pete nappasi alkuillasta nuoren sulhon kauppareissullansa matkaan mukaan Selmaa tapaamaan Aika ei ihan ollu vielä kypsä tositoimiin, ja nuoripari olikin viettäny kevätiltaa enempi toisiinsa tutustuen ja leikkien. Eli hauskaa ainakin oli ollu ja ilmeisesti sielujen sympatiaa löytyi:=) Äsken haettiin juniori kotiin välillä rauhottumaan. Uudet tärskyt on sovittu huomisillaksi. Katotaan sitte mitä perjantai-ilta tuo tullessaan. Ja varmaankin viikonloppuna treffaillaan useemminkin jos niikseen tulee. Varmuuden varuiksi ainakin.
Johan tässä alkaa jännittää että mikä on lopputulema... (Mutta ei, mulla EI ole pentukuume, nämä kaksi hurveloa riittää aivan mainiosti täyttämään koirienpaikan tässä huushollissa!)


Kameraan näky unohtuneen pari kuvaa viime viikonlopulta, laitetaas ne tähän väliin. Varmaankin tämän talven viimeiset lumikuvat. Jollain lenkillä osuttiin vielä paikkaan mistä aurinko ja vesisateet ei ollu kaikkea lunta sulattanu. Hetihän piti snautserien päästä kierimään ja selkäänsä kovaan "hankeen" hieromaan. Mitäs siitä jos lumi olikin jo vähän likaista, selvästi menneen talven lumia...

 Maailmaa ylösalaisin tutkailemassa Iivari
 ja Arttu

Huomenna on siis jo perjantai ja loma alkaa. Erityisiä lomasuunnitelmia ei ole. Vielä. Katsotaan nyt ensin miten nuo astumishommat etenee ja suunnitellaan sitten lisää. Pääasia ettei tarvitse kelloja viritellä soittamaan. Meillähän tunnetusti itsevirittyvä vekkari osaa hoitaa ne hommat viikonloppusin ja lomilla, joten pelkoa ei ole että turhan pitkään saisi nukkua... Mutta rentoutumista se on sekin, herätä koiran kielen lipaisuun ja tassun raapaisuun:=)

Ei kommentteja: