sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Helteen helllimä, tai sitten ei ...

Vähän yksioikoisia kuvia ja vain nuoremmasta snakusterista tältä aamulta. Iivarille kun riitti lämpimässä eli melkein helteessä tarpominen ja herra heittäytyi sopivan paikan tullen ruohikolle varjoon makoilemaan, ollen sitä mieltä että tässä olen ja tähän jään.
Ihan ok lenkki saatiin kuitenkin aikaiseksi. Mutta melko löysää oli meno ihmiselläkin. Näköjään olisi pitäny aikaisemmin liikkeelle päästä, mutta kas, minkäs teet kun kuvissa esiintyvä vekkari pölähti herätykseen vasta (?) kun kello oli melkein puoli kahdeksan. Aamuaskareet kun oman aikansa vie, niin johan se oli 9 huitteita kun pitkälle lenkille lähettiin. En ollenkaan taas ollut tajunnut että niinkin lämmintä on jo siihen aikaan. Tuosta paikasta sain snautserit eteenkinpäin kyllä houkuteltua ja pian oltiinkin metsän varjoisilla poluilla. Huomattavasti nousi vauhti jätkillä. No, noin yleensä, mitä vauhdissa hävittiin, sen pojat voitti siinä että saivat kerrankin nuuskutella oman tahtinsa ja tahtonsa mukaan. Ei ollut puhtia niitä eteenpäin komennella. Mikäs siinä oli liinojen jatkeena roikkua, kunhan piti huolen että seisoi mahdollisimman varjossa.

Pilvetön on taivas ja aurinko kääntyy kohta paistamaan parvekkeelle joksikin aikaa täydellä tehollansa, kunnes siirtyy passelisti edessämme varjona olevien puiden taakse. Parvekkeen ovi on auki yötä päivää, ja tällä hetkellä Arttu loikoilee partsin lattialla, välillä nousee laiskasti valvomaan tilannetta alatiellä, ja kun Iivari kuulee Arskan muhahduksen, tulee sille kiire lähteä kattomaan mitä kaveri kertoo ja kuka kulkee heidän tiellänsä. Itse itsensä aktivoivat snautserit :) Illalla mennään varmaan taas autolla passeliin paikkaan ja tehdään vähän tavaroiden keräämistä nurmikolta, ja ruoan piilotusta nurmikolle niinikään kun tuo sää kerran näyttää ja tuntuu siltä ettei rankkaa liikuttamista kannata kokeilla. Kunhan ulkoillaan ja saadaan edes ne pääkopissa oletettavasti majailevat herneet liikkeelle ;)

Rennon ja laiskan kesäsunnuntain viettoa siis nyt jatketaan ja toivotetaan kaikille suvista sunnuntaita ja heleää heinäkuun jatketta!

Ei kommentteja: