lauantai 12. heinäkuuta 2014

Mitä kummaa ...??

Valveutuneet snautserit olivat aamupuuroa syödessään lukeneet päivän lehdestä että sirkus on tullut kaupunkiin ja majoittunut heidän suosimalleen rannalle, jonka he melkein omakseen katsovatkin, olipa sirkustirehtööri tai joku hänen alaisistaan lehden mukaan kehunut heidän rantapuistoansa maailman parhaaksi paikaksi sirkusväelle. Johon väkeen lasketaan kuuluvaksi kaksijalkaisten lisäksi paljon erikokoisia ja -näköisiä nelijalkaisia sirkuslaisia. Niinpä partaisten mieli halaji pian katsomaan mitä ihmettä siellä rannassa oikein tapahtui eikä palvelusväki ollut lainkaan tarpeeksi nopea touhuissaan, ennen lähtöä kun olevinaan piti tehdä yhtä ja toista. Ettei sitten tultua tarvii...
No, päästiinhän sitä viimein matkaan ja paikan päälle katsomaan jotta mikä ihmeen seurue se rannassa leiriytyy.Ihan lähelle ei tohtineet partakaverit mennä, hyvätapaisina kunnioittavat toisten yksityisyyttä ja olihan esiintyjille suotava keskittymisrauha, jota snautserin haukku olisi häirinnyt, kun estradi oli parin tunnin sisään jälleen aukeamassa.

Muuten oli ranta ja puisto entisellänsä; puskat rapsutti Iipan kroppaa, kukat kukki, vesi virkisti janoisia ja suihkulähde solisten ruiskutti vettä korkeuksiin.

Rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: