lauantai 13. joulukuuta 2014

Valkoisen joulun toivossa

Yllätys oli melkoinen ja riemu suuri kun aamulla ikkunasta ulos katsoessa maailma oli valkoinen. Pitkä mustan ja märän kauden jälkeen. Johon tässä huushollissa jo yksi jos toinen on totaalisen kyllästynyt. Tästä kivasta täytyy nauttia niin kauan kuin sitä riittää, jo maanantaina on sääennustajien mukaan luvassa lämpenevää ja sen siliän tienhän tuo valkoinen häviää, ensin loskaksi sitten vedeksi. Märkäähän tuo on kuin mikä ja tarttui snautserien, varsinkin seniorin, tassuihin isoiksi valkoisiksi pallukoiksi. Kateeksi ei käynyt lumen kolaajia, helppoa ei ole painavaa lunta kolata. Ja sitä oli kuitenkin sellaset reilu viisi senttiä, paikoin enempikin. Joskus on kiva asua kerrostalossa. Ainoa kolattava on auto. Mutta elän toivossa että parin tunnin aikana ennen kuin on lähetään liikkeelle, ehtii suurin osa sulaa pois.
Joten valkoista joulua ei vielä uskalla odottaa vaikka sitä toivotaankin, puolessa toista viikossa ehtii tapahtua vaikka ja mitä. Eletään siis päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tuleman pitää.

Kaikille toivotamme hyvää viikonloppua, hienoa loppuvuotta, rauhaisaa Joulun odotusta! Joulua ei vielä toivoteta, vaikka tässä harvakseltaan ollaan blogiin mitään raapusteltu, niin ei partojen joulutoivotuksia sovi välistä jättää. Älkää siis hyljätkö blogiamme vaikka se välillä uinahtaneelta näyttääkin. Rapsutuksin, Arttu & Iivari ja kirjuri.

Ei kommentteja: