lauantai 5. syyskuuta 2009

YAP-pentutreffit


... ja meillä kaikilla oli nii-iin mukavaa,
oi jospa oisit saanut olla mukaanaa ...
Tänään vietettiin mukavan lämmintä, ja onneksemme sateetonta, syyskuun alun iltapäivää Iivarin Emma-siskon kotona Vantaalla. Me lähekkäin asuvat pentujen omistajat järjestettiin treffit Nean 'virallista' pentutapaamista odotellessa. Harmi että kauempana asuvat sisarukset eivät päässeet mukaan, eikä myöskään Nea, ehkä toisella kertaa sitten näemme teitäkin?!

Paikalla olivat pennut Emma, Fia ja Iivari sekä aikuiset snautserit Emman 'isosisko' Nelli, Carmen-äiti ja Arttu. Fiahan asuu äitinsä luona Keravalla. Nelli puolestaan on Artun ja Ronjan tytär joten oli sikälikin sukukokous kun tytär ja iskä tapasivat piiitkästä aikaa. Tosi kiva oli Nelliä nähdä, ei ollakaan tapailtu sitten Nellin pentuaikojen :)

Meininki oli melkoista ja vauhti kovaa kun kakarat painelivat pitkin pihaa ja painivat. Vanhemmat parrat ottivat hieman (?) rauhallisemmin. Artun piti tietty testata hurmurintaitojaan, ensin tyttäreensä ja sitten kun Carmen saapui paikalle hieman meitä myöhemmin, niin toki myös Carmeniin joka kyllä tiukasti ilmoitti että soosoo poika, annas olla!
Arttu leikittää tytärtään ...
... ja Carmenia
Nelli oli tosi paljon Artun tyyppinen, kun esim. pojat Osku ja Nemo ovat enemmän perineet Ronja-äiskän kropan. Myös luonteeltaan tuntui olevan isänsä tytär, mitä nyt parin tunnin jälkeen voi sanoa, sellainen rauhallisen oloinen eikä mikään häslä.
Nelli Artuntytär
Pihkura soikoon, aikoo kamera ilmeisesti sanoa työsopparin irti :( Ostin nimittäin matkalla uudet patterit kun niitä huuteli, ja vaihdoin, mutta silti valitti että vaihda paristot eikä suostunut ottamaan kuin kuvan kerrallaan ja taas sammui ihan itseksiään. Eli edessä taitaa olla kameran hankinta, onhan toi muutaman vuoden jo palvellutkin. Sain sentään jokusen kuvan otettua. Seija kuvasi enemmänkin, ja jahka saa nettiongelmansa setvittyä ja kuvat laitettua nettiin niin nekin on katsottavissa. Nimittäin kun pennut oli saaneet pahimman energiansa purettua, malttoivat hetkittäin olla aloillaan, hieman avitettuina, niin että saatiin kait vähän parempiakin kuvia kuin mitä minä vauhdista räpsin. Herkkupaloilla on ihmeellinen voima...

Kiitos Marjo ja perhe että kutsuitte meidät luoksenne, meillä oli tosi hauskaa! Otetaan uusiksi taas pian, onkohan osoite silloin Carmenin ja Fian luona Keravalla? Kuten sanottu, kutsuisin teitit mielihyvin meillekin, mutta kerrostaloasunnossa voisi tehdä tiukkaa moisen partalauman kanssa... Mutta mieluusti toimin kyllä pullakuskina jatkossakin ja kurvaan luoksenne paakarin kautta ;)
Sisko ja sen veli eli Emma (oik.) ja Iivari (vas.)
Partapentupainia
Carmen-äiskä ja penskat
Seija ja parrakkaat ystävät
Pari tuntia vauhdikasta hurvellusta teki tehtävänsä. Iivari alkoi osoittaa sippaamisen merkkejä jo kyläpaikassa, samoin siskokset olivat kaikki aikas väsyneitä ja kävivät ajoittain nurmelle köllilleen, mutta vain hetkeksi, sillä sitten taas joku innostus sai pikkupartaset valtaansa ja niin sitä mentiin yhä uudelleen ja uudelleen peräkanaa ympäriämpäri pihaa :=) Mutta eipä pistänyt Iisku yhtään hanttiin kun aloin keräillä omia poikia kasaan ja ohjasin autoon. Kotimatkan molemmat oli todella hiljaista poikaa. Kotona oli sitten penskan päiväruoan aika, ja sen jälkeen kaatui suoraan petilleen. Otettiinkin kaikki reilun tunnin päikkärit, mutta kun ruokavarastot huusi täydennystä oli pakko kiskoa parrat sijoiltaan että ehditään kauppaan. Kaupan lähistöllä tehtiin pieni pissalenkki ja Iivari varsinkin käveli ihan tönkkötassuilla päivän rasituksista uupuneena. Kun päästiin takas kotiin jatkoi oitis uniaan, eikä tuossa näytä kyllä suurempia elonmerkkejä herrassa olevan :) Eli tämä lauantai-ilta täällä vietetään tosi rauhallisissa merkeissä, mutta ehkä huomenna jaksetaan sitten taas hurveltaa!

Ei kommentteja: