tiistai 2. helmikuuta 2010

Leirielämää evakossa

Pojat joutuivat siis tän päivän viettämään pelkästään koirahuoneessa poissa kiusaamasta remppaukkoja jotka kiersivät asunnoissa mittailemassa ja säätelemässä ilmanvaihtojutskia. Ja oli noi lukotkin vaihdettu. Vanhat avaimet voin siis antaa pojille aktivointiin, jos vaiks oppisivat etsimään ja tuomaan kadotettuja avaimia:)

Olivat ihan siivosti näköjään olleet, miksköhän mulla oli kaamee aavistus revityistä tapeteista, pilkotuista lattialistoista ja kaadetusta kirjahyllystä - äitee, nyt pikkasen luottoa naustereihin! Leirileikkiä olivat leikkineet kun olivat siskonpetin (tai tässä tapauksessa varmaan pitäis sanoa veljenpetin) lattialle väsänneet sängystä ottamillaan vuodevaatteilla, petauspatjaa myöten oli koko setti käytetty hyödyksi. Ja selkeesti mudelta otettu mallia miten päiväpeitto taitellaan siistiin myttyyn lattialle:(

Harvoin kyllä ovat niin onnellisen oloisia olleet ku kotio tulen. Kun avasin koirahuoneen oven, läähättäen ryntäsivät sieltä ja aloittivat iloisen rallin ja juoksivat tassut sutien ympäri kämppää vapaudesta nauttien! Aika stressaava kyllä pojille ilmeisesti ollu koko päivä, läähättivät molemmat tosissaan jonkun verran ja ovat nyt aivan poikki ja nukkuvat sikeästi vaikka yleensä tähän aikaan on snakupainit parhaimmillaan. En sitten tiedä miten paljon remppaajat on täällä käyny, mitään jälkiä kun ei ole, mutta tosta lukon vaihtamisestahan ainaskin on meteliä ja liikennettä tullut. Ja nyt sitte tietty mua rupes mietityttään, et miten pojat kesällä jaksaa ja kestää kun alkaa se julkisivujen ja partsien uusiminen, meteli tulee oleen kova ja ukkoja heiluu ikkunan takana duunissa. Noh, turha ressata vielä tässä vaiheessa siitä, eiköhän tuosta jotenkin selvitä. Vaikka meinaa tässä kyllä verenpaine nousta... Mut nyt pitäis olla noi kaikki asunnoissa tehtävät hommat ohi joten päästään siltä osin normaaliin päivärytmiin.

Saas nähä joko on meitin lenkkireittejä ehditty aurata, aamulla oli vielä osin niin pöpperöisiä polkuja että piti aina suuntaa muuttaa sen mukaan missä olis vähän helpompi kävellä + kun sitten on niin kapeita polkuja lumikinosten keskellä mennä niin lumihankeenhan sitä joutuu vastaantulijoita väistämään. Muuten ei keli ollu niin paha kun pelkäsin, mulla meni töihin ehkä viitisen minuuttia kauemmin ku normaalisti, ja sehän nyt ei ole mitään. Mitä lie sitten huomisaamuksi luvassa, enpä ole sääennustuksia katsellut. Toivottavasti ei kauheeta myräkkää enää.

Taidanpas tässä nauttia toisen mukillisen kahvia kun kerran tällanen rauha on ettei näytä parroilla olevan kiire vielä ulos joten ei kun kaffen keittoon!

Ei kommentteja: