perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulukuun 1. perjantain pikapäivitys

Ja eipä ole taas viikolla tullu kirjotettua. Vaan eipä mitään olennaista ihmeellisempää ole sattunutkaan. Kuukausi vaihtui, marraskuun sateista päästiin. Eipä tuo sää sen talvisemmaksi muuttunut vaikka kalenteri jo joulukuuta näyttääkin. Eli pimeässä sateessa kuletaan ja kuratassuja pestään jne. jne.

Torstaina oltiin Nealla trimmissä. Artulle tehtiin vain pikaputsi, pää snautserin omaisemmaksi ja tassu- ja perskarvat lyhkösiksi. Iivarin osaksi jäi sitten näyttelytrimmin teko. Ja niin on poika taas komia;) Varsinkin juuri kylvyn ja föönauksen läpikäyneenä. Turkki kiiltää ja tuoksuu hyvältä. Poseerausta ei kuitenkaan enää iltamyöhällä suostunut herra tekemään...
Huomenna siis aamulla kuonot kohti messaria. Arttu pääsee matkaan mukaan, jos ei muuta niin autovahdiksi ja Kaija poimitaan matkalla mukaan seuraksi. Kiva reissu tiedossa:)
Nyt on äiteenkin aika päästä sapuskoittensa ääreen kun tärkeimmät muut hommat (= koira sellaiset) on tehty. Iloista viikonloppua toivotamme ja palailemme kehäkuulumisten kera asiaan.

Ei kommentteja: