keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Startti pitkään viikonloppuun

Mikäs sen parempi vajaan, joskin sitäkin rankemman kun kolmen päivän aikana on yritettävä saada tehtyä viiden päivän työt, työviikon päätteeksi ennen pitkää viikonloppua, kuin heti töistä tultua noukkia snautserit matkaan ja lähteä ulkoilemaan. Pitkästi. Eikä yleensä pistä kotona päivystäneet koiratkaan vastaan;) Niinpä suuntasimme tassut sinne sun tänne, äitee toimiston ilmaston lamaannuttamia aivojansa tuuletellen ja nausserit tienvierien tuoksuista nauttien. Jos ei nämä mun penteleen kintut taas olis vastaan alkanu pistää niin pitempäänkin oltas kierretty, vaan näillä eväillä reilu kaks tuntia ja kahdeksisen kilometriä oli tämän illan saldo.
Ihmisen parhaat lenkkikaverit:=)

 Kohta kukkii lupiinit,
matkan varrelta keväistä metsää,
 ja ryytyneen oloiset, muonitusta odottavat snautserit,

 jotka sapuskan jälkeen jaksoivat jo taas tuttuun tapaansa vahtiakin pitää.
Nyt on koivet voipuneet, ainakin mulla, eikä pojatkaan kamalan energisiltä näytä, laiskasti seurailevat mitä täällä touhutaan
Joku tuolla ilmatieteen laitoksella lupailee ukkosta. Kovin on ilma tällä hetkellä 'seisova' ja taivas harmaa, saa nähdä rysähtääkö. Täytynee varuiksi sulkea kone piakkoin ja ottaa letkutkin seinästä irti. Jokunen pisara maahan tippui kun matkaan lähdettiin, mutta siihen se sitten jäi. Vapaiden säätä en ole tarkemmin etukäteen katsonut, sen näkee parhaiten aamulla ikkunasta ulos vilkasemalla. Jos sää suosii, niin ulkoillaanhan me, sen mitä äiteen kintut jaksaa. Jos ei, niin sitten ei. Ja voihan (voisihan) sen niinkin ajatella että sateen sattuessa olisi aikaa sisähommille... Hmmm, nähtäväksi jää.... Mutta nyt tää tarvii ruokaa. Kunhan ensin saan pesukonnen tyhjättyä kuivumaan.
Joka tapauksessa: hyvää ainakin helatorstaita kaikille ja niille joilla pitkä vapaa meitin tapaan on, hyvää sitäkin!!

Ei kommentteja: