lauantai 5. joulukuuta 2009

Partapartio PikkuJouluissa

UKU:n pian perinteeksi muodostuvat pikkujoulut vietettiin tänään treenikentällä. Räntäsateisesta kelistä huolimatta paikalle uskaltautui viitisentoista koiraa ohjaajineen. Nautittiin kuumaa glögiä, rapeita pipareita, makoisaa pullaa, ja koirat olivat toisilleen ostelleet pieniä joululahjoja niinkuin pikkujouluhenkeen kuuluu.
UKU:n koulutusohjaajat koirineen
Treeneissä opittua ja vähän muutakin taituruutta testattiin temppuradalla missä piti hyppiä yli esteiden, pujotella seuraamalla tötsien välitse, istua käskystä, mennä putken läpi, olipa radalla myös koiran kantamista ja vapaavalintaisen 'symppis'tempun esittämistä (meidän parroilla "high five").
Artun hyppytyyli
Arttu putkessa
Iivarinkanto
Sari ja Karita tuomaroivat tiukan kisan jonka voittivat Onni-collie ja mustaterrieri-Iona. Kisa oli kuitenkin tasokas, ja niinpä kaikki osallistuneet saivat palkintoja, niin koirat kuin ohjaajatkin. Meilläkin oli reppu kotio tullessa paljon täydempi kuin lähtiessä; tuli puruluuta, keksiä, piippileluja, t-paitaa...

En tiedä puhunko muidenkin puolesta, mutta ainakin tällä partapartiolla oli hauskaa, ja innolla odotetaan seuraavaa tapahtumaa! Makiasti on kyllä uni moisen touhupäivän jälkeen maittanut:) Lisää kuvia koiramaisista pikkujouluista löytyy täältä.


Surusilmiä

Pelkästään iloisissa merkeissä ei meillä kuitenkaan tämä viikko ole mennyt. Alkuviikosta saatiin viesti että Artun sisko on menehtynyt tapaturmaisesti. Viesti, joka pysähdytti, ja muistuttaa siitä, että mikään ei ole ikuista, elämä on rajallista.

Sydänystävä lähti, ikävä iso jäi ...

Heipat rakkaalle systerille tv. Arttu-veikka

4 kommenttia:

Janessa kirjoitti...

Täälläkin ollaan ihan väsyneitä! Kyllä oli hauskaa ja kevätriehoja odotellessa :)

Saanko kopioida tuon ohjaajakuvan ja lisätä blogiin?

Arttu kirjoitti...

Jatketaan kevätriehan suunnitelulla:=) Juu kyllä kuvia saa kopsata, laitoin s.postilla osoitteen mistä löytyy kaikki kuvat. Ja ensi kerralla otetaan Wilistäkin vähän enempi kuvia! Ja mikäs se teitin blogin osoite on??

Janessa kirjoitti...

Aijaa, en ole vielä kerennyt sähköpostia lukemaan :)
Nyt vasta tajusin, että eihän tuo blogi oikein näy muille. Siis osoite on; http://russeliwili.blogspot.com/

Arttu kirjoitti...

Kiitos, jo käytiin lukemassa Wilin blogia:)