maanantai 3. toukokuuta 2010

Voehan nenä...

Tämmönen hirmunen härveli sitte ilmesty meitin partsin eteen just kun olin kotio ehtiny ja kaffet keitelly.Mikä tietää sitä että parvekeremontti nyt siis on ehtiny meidän taloon ja alkaa parvekekaiteiden poistolla, ja vieläpä meidän linjasta kun tuo härpäkkä tohon valmiiksi jo ajettiin. Illan puhteena siis parvekkeen tyhjennys. Onneksi siellä ei enää paljon tavaraa ole, vanhat matot ehdin jo tätä enteillen lomalla tuhota, kirjaimellisesti. Alkuperäsen aikataulun mukaanhan meidän parvekkeet piti olla vuorossa vasta myöhemmin kesällä, mutta kun kaiteissa todettiin hälyttävää vikaavikaavikaa niin nekin pitää uusia joten hommat sen myötä laajeni.

Lisäksi tänään alkoi kattoremontti meidän talossa ja vielä kun lisäksi yläkerrassa tehdään kylpyhuoneremppaa niin voi vaan kuvitella ettei täällä kovin lokoisaa ole päiviänsä viettää. Täytyy kattoo miten snakusterit jatkossa reagoi, kestävätkö olla kotona vai täytyykö alkaa harkita hoitopaikan hommaamista pojille.

Joten toistaiseksi viimeiset poikain partsikuvat on nyt näpsitty, uusia luvassa sitte uuden ja hienon parvekkeen avajaisista, XX kuukauden päästä...Tänään täyttää Artun ja Ronjan Dark-pentue 3 vuotta - ONNEA siis Osku, Nemo, Paavo, Väiski, Nelli ja Samba!!! Niin ne vuodet vierii ja lapsoset kasvaa ja aikuistuu (??).

Iivari sisaruksineen puolestaan saavuttaa tänään 11 kk iän, eli onnea myös Iiskun sisaruksille! Kuukauden päästä juhlitaankin 1vee synttäreitä:=)
Ja nyt kiiruusti istumaan parvekkeelle ja nauttimaan kun vielä voin, huomenna on jo ovi teljetty lukkoon, NYYH. Parrat siellä kuuluvatkin viimeistä iltaansa vahtia pitävän. Mahtaa se olla niillekin outoa kun eivät pääse ohikulkijoita tsekkaamaan. Ovat tottuneet että heti kun kotia tulen, aukeaa ovi aitiopaikalle. Sopeutumistahan se vaatii kun siihen on tottunut ja se on yksi lisähuone varsinkin lämpimään aikaan. Tässä sen huomaa että sitä osaa kaivata jotain vasta kun sen menettää. No, onneksi tämä on väliaikaista, ja toivoni mukaan mahdollisimman lyhyttä väliaikaista... Mutta nyt siis nauttimaan kevätillan auringon säteistä, partsille:)

2 kommenttia:

Susan Miiro kirjoitti...

Voi Outi! Täällä toinen kohtalontoveri. Julkisivu remppa alkoi täälläkin maaliskuussa ja jatkuu vuoden loppuun. Parveke, seinät ym. revitään irti ja koko kesä ollaan hupun sisällä ja ah sitä poran ääntä!
Tosin sulla on vielä lokosampaa jos kerta kattoremppa ja kylppärin saneeraus lisätään tuohon ;)
Olen muuten pohtinut miltä tuntuu kesälomalla keitellä aamukahvia ja katsella, kun raksa mies kävelee edes takaisin keittiö ikunan ohi. Sitä, kun ei ihan joka päivä joku käyskentele kerrostalon tokan kerroksen ikkunan ohi ;D

Arttu kirjoitti...

Tervehdys kohtalontoveri! Ai tekin elätte remontin keskellä, kuinkas koirat kestää meteliä? Toivotaan että teidän remonttireiskat on sieltä komeammasta päästä, mukavahan niitä on sitten kahvia nauttiessa katsella:=)