sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Jyväskylän KV-näyttelyn tulos

Tuomarina Jyväskylän KV-näyttelyssä oli italialainen Walter Residori. Mustia snautsereita mukaan ilmoitettu 15.

Nuorten luokassa kisannut Iivari pärjäsi jälleen mainiosti ja sijoittui urosten neloseksi: NUO ERI1 PU4 SERT!

Lisäksi Nean kasvattajaryhmä sijoittui hienosti rodussaan ykköseksi - onnea ROP-kasvattajalle! Muutenkin Nealla menestyksekäs näyttelyviikonloppu, siispä siitäkin Onnea!

Arvostelu:
"Good dog with correct head length, but has a little cranio-facial axel diverging. Very beautiful topline. Good croup. Good angulation. Good coat. Moves well."

6 kommenttia:

Naava ja omistajansa kirjoitti...

Onnee taas kerran nyt tätäkin kautta! Ja kiva oli päästä näkemään Iivari-veljeä ihan livenäkin. Vielä kun olisi päässyt kunnolla pihalla rallaamaan vaan turhan loskaista oli... mutta ehkäpä tässä joskus vielä treffataan, omistajatkin ;)

Arttu kirjoitti...

Kiitokset! Vaikka Neallehan ne onnittelut kuuluu, helppoahan mulla on vaan kotisoffalla maaten tuloksia odotella:=) Hienosti suoriutui sitten Naavakin ekasta kehäesiintymisestä,joten onnea sinne, tätäkin kautta!
Kiva kun Iivari sai siskonsa tavata, ja juu, toivottavasti joskus nähdään, koko porukalla!

Susan Miiro kirjoitti...

Vuhuu! Onnea Iivarille ja onnelliselle omistajalle todella upeasti menneestä näytelmistä =D

Arttu kirjoitti...

Kiitos kiitos! Onnellisia täällä kyllä ollaan, mutta kuten tuossa edellisessä kommenttivastauksessani mainitsen, niin ihanalle kasvattajallemme Neallehan nuo onnittelut paremmin kuuluu, hän kun trimmaa ja laittaa turkit ja reissaa koiran kanssa ympäri maata kehissä, Artun ja mun rennosti kotomaisemissa päivystäessä.

Osku, Nero ja emäntä kirjoitti...

Mutta älä Outi unohda sitä että onnellisesta kodista tulee onnellinen ja tasapainoinen koira. Iivarihan on just semmonen:)Kotona niitä käytöstapoja päivittäisissa toimissa hiotaan. Se on se toinen puoli. Ja Nealla on se tuon kaiken mainitsemasi lisäksi se loistava taito käsitellä koiria:)

Arttu kirjoitti...

Nojuu totta tuokin! Yhteistyötähän tämä on kaikenkaikkiaan. Ja onhan Iivarilla tuo maanmainio 'big brother' myös elämään opettamassa ja ohjeistamassa:=)