maanantai 8. marraskuuta 2010

Toipumisia, vaiko eikö sittenkään?

Iivarin vesihäntä on onneksi paranemaan päin ja juniori pystyy jo häntäänsä heiluttamaan lähes normaaliin tapaansa. Pariin päivään ei häntä heilunut lainkaan mikä oli tosi outoa kun on tottunut että Iipan häntä heiluu KOKO ajan, paitsi ehkä nukkuessa. Ei ole mulla aikaisempaa kokemusta vesihännästä. Nytpä tietää varoa seuraavalla uintireissulla että maltti on valttia eikä pidä ahnehtia polskimista koko rahan edestä niin kuin lauantaina. Tai siis Iippahan olisi hyvillä mielin hypännyt altaasta pois jo paljon aikaisemminkin, sehän oli äitee joka uimaohjaajan kanssa snautsereita sinne kerta toisensa jälkeen tuuppasi:)

Äiteen flunssa se sen sijaan on tyyppiä on/off. Välillä olo on ihan hyvä, välillä sitten taas ei laisinkaan. Aamulla piti tosi pitkään tunnustella että onko musta töihin lähtijäksi. Lopulta tulin siihen tulokseen että ei se auta kuin lähteä huristelemaan kohti työmaata, ja menihän se päivä siinä pakertaessa, töhnö ja vilunen olo oli kuiteskin koko ajan. Vaan kun olin sinne raahautunut niin sisukkaasti sinnittelin loppuun asti. Kotona sitten iski iso vilu ja keräsin monta vaatekerrosta päälleni ulos lähtiessä. Vaikka yleensä olen herkkä hikoilemaan, niin enpäs nyt hikoillut, vaan pieni vilu oli matkassa koko ajan vaatekerroksista huolimati. Saati sitten kotia tultua, hrrr, nyt vasta viluttaa. Aamu näyttää mikä on olo silloin. Menisi jo kokonaan ohi tai sitten iskisi ihan kunnolla, tympeetä tällanen vetkuttelu kun välillä on kipeä, välillä sitten taas ei ja välillä ei tiedä onko kipeä vai ei kun olo heiluu siinä hämärän rajamailla :(

Ja jottei Arttu pääsisi ihan ilman vaivoja sekään niin oksensi parikin kertaa ulkona kun töitten jälkeen pojat hätäpissatuksella käytin. Onneksi ei vaikuta muuten sairaalta, joten tainnut jossain jotain huomaamatta suuhunsa napsia, eihän tuolla pimeydessä näe mitä nuo pusikossa touhuuvat. Eikä ne pupunpapanatkaan kai liian suurina annostuksina pelkästään hyviä ole? :=)

Pakkasta on muutama aste ja ihan mielettömän mukava talvea enteilevä keli, kuivaa ja kirkasta ja upea tähtitaivas, sen mitä sitä katuvalojen loisteessa näkee. Lumisadetta on huomiseksi ennustettu, ja täällähän tietty toivotaan hartaasti että ennuste toteutuu!! Minä menen nyt keittämään kupposen kuumaa juotavaa ja toivotan talvisen reipasta viikon jatkoa!

Ei kommentteja: