lauantai 2. lokakuuta 2010

Erkkaritulos

Lappeenrannan erkkarissa tuomaroi Matti Luoso.
Iivari oli upeasti urosten kakkonen ja VSP-juniori!!

Arvostelu:
"Erinomaista tyyppiä edustava junioriuros. Kooltaan ylärajalla. Pitkä pää, jossa linjat voisi olla yhtenäisemmät. Oikea purenta. Tummat hieman isot silmät. Hyvä kaula, luusto ja käpälät. Hyvä ylälinja. Vielä kapea eturinta ja runko. Sopivat kulmaukset. Vielä kapea liikerata. Hyvä karvalaatu ja käytös."

Tulos siis JUN JUK1 ERI1 PU2 VSP JUN varaserti.

Väsynyttä matkaajaa en viitsinyt enää laittaa poseeraamaan uusimman pokaalinsa kanssa, mutta tässä Iipan palkintohylly kesän ja alkusyksyn näyttelyiden jälkeen (lamppu ei kuulu palkintoihin):
Jos jätkä jatkaa samaa rataa, täytynee viimein vakavasti harkita sen vitriinin ostoa. Se kyllä oli mielessä jo Artun menestyksekkään näyttelyuran aikana, vaan kun Arska jätti kehäesiintymiset, mahtuivat herran pokaalit juuri ja juuri pienen lasikaapin päälle niin se sitte jäi.
Minä kun en kuvitellut että tänne vielä näyttelykoira tulisi:) Ja nyt ei enää löydy tyhjiä kaapinpäällisiä joten ei tässä kai muu auta kuin marssia huonekalukauppaan... Ja sitten pistää uuteen uskoon koko pokaali- ja ruusukekomppania.

Iivari tuli iloisena mutta väsyneenä reissultaan. Hauskaa oli ollut, virkahommien ohella oli saanut mielinmäärin temmeltää Tyynen ja siskopuolensa Ilonan kanssa. Nyt on perhe koossa jälleen ja arkinen aherrus edessä mahtavan loman jälkeen, HUOH!

2 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Onnittelut! Iivari vaan jatkaa menestystarinaa.. hyvä käytös:) Jess!

Arttu kirjoitti...

Kiitokset! Osaa se junnu käyttäytyäkin, ja onneksi ihan oikeassa paikassa:=)