keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kolmen kopla koheltaa

Poikien sairaanhoitourakka sai iloisen ja vauhdikkaan päätöksen kun äiteen kunto kohenee jos nyt ei ihan kohisten niin kohenee kuitenkin (= huomenna paluu työmaailmaan), ja illalla jaksoin viedä jätkät Tyynelle kyläilemään. Pääsi snautseritrio pöheltämään ja koheltamaan pihalumelle. Arttu leikki ja riekkui Tyynen kanssa kuin vanhaan hyvään aikaan Rita-siskon kanssa, tosin paljon hiljaisemmin:) Ja pääsi siihen leikkiin mukaan Iivarikin, vähän pojat vuorotteli että kumpi Tyynen kanssa kulloinkin peuhaa tai sitten sulassa sovussa olivat molemmat Tyynen kintereillä. Eikä neidolla näyttänyt olevan sitä vastaan mitään että sai kerralla kaksi poikaa liehittelemään:=) Peuhutuokion ja kahvinjuonnin jälkeen tehtiin vielä kunnon lenkki (auts kun oli liukasta, ja poliisiautoakin jouduttiin kapialla tiellä melkein ojaan väistämään kun edestakaisin ohitsemme ajoi, oltiinkohan me niin epäilyttävän näköisiä...) ja nyt iltaruoan jälkeen on tytön uuvuttamat pojat petillä, kuorsaus ja onnellinen tuhina vain kuuluu. Ihanaa kun saivat vaihtelua muutaman päivän hiljaiselon ja äiteen vällyjen alla makoilun päälle - kiitos siitä Tyynelle porukoineen! Otetaas pian taas uusiksi, ennenkuin Tyyne aloittaa juoksunsa!

Kuviahan, ainakaan selkeitä sellaisia, on moisista mustista mönkijöistä vaikia ottaa, mutta yritettiin kuitenkin. Pojat kävi aikasemmin tänään Nealla trimmissä, mutta sitähän nyt ei näistä kuvista kyllä huomaa:=)
Taustalla Arttu, edessä Tyyne
Iivarin tarkistaa että Tyttökös se Tyyne on
Taitaiskos edellä viilettää Tyyne ja Iivari peesissä,
tai sitten jotkut muut...
Arttu edessä, taempana nuoriso
Ja kolmen kopla kimpassa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyyne kiittää ja kumartaa herroja ip-kahviseurasta =)

Otetaan tosiaan uusiks, ennenku riennot alkavat!

Arttu kirjoitti...

Herrat puolestaan kiittävät ystävällistä emäntää vieraanvaraisuudesta ja ovat valmiina jälleen tarjoamaan ip-kahviseuraa milloin vain Tyyne-neiti niin haluaa:)