sunnuntai 28. elokuuta 2011

Tervakoski KV

Tänään ajeltiin Tervakoskelle kv-näyttelyyn. Ilma oli aikamoisen tukala, mutta kun päästiin perille, alkoi taivaalle kertyä tummanpuhuvia pilviä ja puuskittainen tuuli kävi näyttelykentän yli joten loppujen lopuksi ei niin hiki ja ihan niin tukala olo ollutkaan kuin mitä olin pelännyt. Poikiakaan ei häkeissään tarvinnut viilennellä vaikka odotusaikaa tulikin, sen verran oli kehä myöhässä.

Tuomarina oli norjalainen Karl Eddie Berg joka ei ensimmäistä kertaa valioluokassa kilpailleesta Iivarista oikein pitänyt. Tuloksena näyttelyyn ilmoitetun neljän uroksen joukossa jumbosija eli VAL ERI2 SA PU4.
Arvostelu:
"2 year old male which I prefer a little more masculin picture on. Nice shape head with good length, but could be a little more masculin in his expression. Well set ears. Nice eyes. Good neck. A little weak in his back. Long but falling croup & too low tail set. Powerful muscularity. Could have little more substance in body & bone. Could have a little better reach in movement. Nice coat, power & temperament."

Näin siis tällä kertaa. Kun lähtiessä päästiin tien päälle, ropsi vettä tuulilasiin jonkun aikaa, liekö pilvet kastelleet myös näyttelyyn jääneet? En tiedä, mutta me ainakin onneksi päästiin pois alta. Nyt on taivas täällä pilvessä ja käy puuskittainen viileä tuuli, ihanaa, ei tarvitse hikoilla!

Valmistautumista näyttelyyn,
Iivari eilisillan kokovartalopesun jälkeen

Viime hetken valmistelut ennen kehää
Ja kaikkien valmistelujen jälkeen esiintymässä
Mulla on kesän ensimmäinen pitkä viikonloppu, eli huomennakaan ei tarvitse herätä herätyskellon soittoon (paitsi tuon karvaisen, joka onneksi toimii hiukkasen myöhemmin kuin työherätin). Ihanaa! Tämä tuntuu lähes lomalta kun en vielä ole lomailun makuun päässyt. Sekin kyllä on ihan tuossa lähitulevaisuudessa edessä. Onneksi!!

Ei kommentteja: