tiistai 2. elokuuta 2011

IIVARISTA RANSKAN VOITTAJA!

Iloinen yllätys elokuun alkuun:
Lähes kuukausi Ranskan Voittajanäyttelyn jälkeen on varmistunut että Iivari on Ranskan Voittaja 2011!

Melkosta touhua ranskanmaalla. Alunperin titteli olisi sertin voittaneelle koiralle kuulunutkin, kai… tai näin ainakin silloin ainakin hetken luultiin. Paikan päällä oli ranskalaiset kuitenkin väittäny ettei näyttely olekaan voittajanäyttely (vaikka sitä oli sellaisena mainostettu), vaan normaali heidän kansallinen näyttely missä jaetaan sertejä, muttei mitään voittajatitteleitä. Nyt sitten on fransmannit nuo sanomisensa pyörtäny pahoittelujen kera ja myöntäneet että kyllä se titteli sertivoittajille sittenkin kuuluu. Mikä lie syynä moiseen eestaas vatvomiseen, mutta hällä väliä, meillä on kotona Iivari mallia FrW-11.

Ei ole ollu huono kesä; ensin tuli kesäkuussa muotovalion titteli kotomaasta ja nyt voittajatitteli Ranskasta. Valio- ja sertikakut on jo nautiskeltu, täytynee alkaa leipoa voittajan kakkua (= käydä leipomossa ostoksilla) ;)

2 kommenttia:

Satu ja Naava kirjoitti...

Onnea Ranskan voittajalle! :D
Me täällä jännätään tulevan viikonlopun näytelmiä - ennen kaikkea sitä, miten monta karvaa tuossa koirassa on jäljellä...

Arttu kirjoitti...

Kiitos;)
Jaa, kaikesta päätellen teillä on meneillään operaatio turkki?! Mihinkäs näytelmään Naa on menossa? Menestystä toivotamme siskoplikalle!