perjantai 14. elokuuta 2009

ParRakkaiden kuulumisia

Eilen torstaina pyörähti käyntiin UKUn syyskausi. Olikin tosi kivaa ja piristävää pitkän tauon jälkeen, viimeksi oltiin kaupunkitreeneissä toukokuun lopulla, olla kentällä treenaamassa ja tavata tuttuja ja uusiakin kuonoja. Artulla oli ihan mieletön motiivi tehdä hommia muden kanssa kahdestaan. Liekö syynä pentupulinat vai juurikin tuo tauko (vaiko keitetty maksa?), mene ja tiedä, mutta parta toimi tosi mallikkaasti:) Ja onhan tässä viime viikkoina jäänyt kaikki lenkkitottistelutkin väliin mistä kovasti tykkää. Nyt ei edes sisko-rakas aiheuttanut enempiä tunteenpurkauksia niin kuin aiemmin, vaan keskittyi totaalisesti siihen mitä tehtiin, ja hitsi että mude sai taas olla Ylpeä snautseristaan! Susan veti meidän ryhmän, ja kun meitä oli vain neljä koirakkoa, saatiin hyvää ja koirakohtaista opastusta.
Innolla jäädään odottamaan jatkoa!Iivari oli tietty mukana vaikkei vielä voikaan osallistua varsinaiseen treeniin, odotellaan että saadaan eka rokotukset kuntoon. Nukkui autossa omassa boxissaan tyytyväisenä (?) sillä aikaa kun isoveikka treenaili.
Kun vein Artun autoon alkoi pikkuherra heräillä ja pääsikin sitten yksin muden kanssa kentän laidalle leikkimään narupatukalla ja hyvän leikin jälkeen sai ruokapalkan. Miten maistuikin hyvältä ruoka ulkona - no, Iivarille kyllä maistuu ruoka oltiin sitten missä vain ja tuntuu ettei saa koskaan tarpeeksi. Sitten pääsi juniori vielä tapailemaan tuttuja koiria, mm. Rita-tätiä, vai oiskos Ritva Iivarin siskopuoli? :=) Rita ihastui täysillä Iivariin (ei ole ainoa!), mitähän mahtaisi tuumata jos moinen ipana ois kotona yötä päivää partakarvoista nyppimässä?! Ihastus oli kyllä molemminpuolista, Iivari ei kauaa aikaillut kun oli jo ihan kaveria Ritan kanssa.
Kun treenit oli loppu jäätiin vielä kahvittelemaan ja vaihtamaan kesäajan kuulumisia ja suunnittelemaan alkanutta kautta. Tiedossa on mm. kylpyläviikonloppu (huom: VAIN koirille), match show, ulkopuolisten kouluttajien vetämiä kursseja ja ties mitä siinä ideoitiin.
Niinpä kello olikin jo lähempänä 9 kun oltiin taas kotona, eli reilu 3 tunnin reissu kaikkiaan. Jätkät näytti jo uupumuksen merkkejä (!!!) mutta joku oli ollu taas niin tyhmä ettei ollu laittanu penskan ruokaa turpoomaan lähtiessä kun kuvitteli että kotiudutaan aikasemmin, niin sitä jouduttiin sitte odottelemaan että ruoka valmistuu. No sitten iltaruoan jälkeen masu täynnä ja mieli täys illan aktiviteeteista ja uusista kokemuksisa ei enää tarvinnutkaan kysellä että mitä tehdään, molemmat menivät tahoilleen lepäämään. Tosin Iivari vielä jonkun aikaa laiskasti nutusti puruluuta ja leluja, vähän niin kuin muodon vuoksi että ei sitä nyt heti ruoan päälle nukkumaan sentään. Vaan ei aikaakaan kun junnukin simahti ja todentotta, nukkui aamuun asti!

Hyvin on siis täällä mennyt ja jonkinmoinen arkirutiinikin saatu aikaiseksi, mutta sen verran myöhään illat aina venyy etten enää ole kelvollinen blogia päivittämään, kas kun yleensä olisin unten mailla paljon ennen partoja:) Joskos nyt viikonloppuna taas (?) saisi aikaan sitäKIN tehdä. Nyt kello viisaroi jo yli 11, juniori ja seniori tuhisevat uniaan, viisainta kai tehdä samoin, että jaksaa taas aamulla hurvitella, joten hyvät yöt, rentouttavat viikonloput & palaamisiin!

Ei kommentteja: