lauantai 15. elokuuta 2009

Tutustumisia ja muuta partaista touhuilua

Aamu alkoi taas klo 6n aikaan, heräsin kyllä ihan itsekseni, mutta äkkiäkös oli pikkuherra sängyn reunaa vasten pomppimassa että jee, mude herää jo, herää jo! Mitäs siinä sitten, hieno aamu, mitäpäs sitä nukkumiseen tuhlaisi! Niinpä lähettiin aamupissalle, nojoo, pitäis varmaan nukkua vaatteet päällä ja lenkkarit jaloissa että ajoissa ehdittäs, johan penska ehti lehtiä kastella ennenkuin olin ovella menossa. En vieläkään ole oppinu tarpeeks nopeaksi :(

Sitten olikin hyvä hetki pojille ottaa pienet painit. On tosi kiva että peuhaavat ja formuloivat keskenään niin hyvin vaikka kokoero vielä on melkoinen, mutta en vaan sitten tiedä mitä naapurit on mieltä että onko kivaa kun kello 6n jälkeen aamulla ja iltasin 10n jälkeen kuuluu omituista ölinä-murina-mölinää ja penskan kimeää haukahtelua :( Huh, miten ton snautserihurvelluksen saisi vähän Hiljaisemmaksi?? Aikanaan käppänelle hommattu sohva on onneksi joustava joten venyy ja paukkuu vähän isompienkin snakustereiden hurveltaa:
Aamupalan jälkeen lähettiin ulkoilemaan pitemmäksi aikaa, olipa taas ihanan rauhallista, ei juurikaan ketään tullu vastaan. Kamera oli mukana, mutta vaikiaa noista on ulkonakaan yhteiskuvia ottaa, eivät juuri paikallaan pysy, aina on toinen menossa johonkin suuntaan. Ja Iivarista on tullu sellanen linssilude että kun näkee kameran käsissäni tulee heti kuono kiinni linssiin... Jokusen kuvan sentään sain napsattua kun yhdellä ruohokentällä pysähtyivät kuuntelemaan läheisen talon pihalta kuuluvaa haukkua. Iivari ihan jähmettyi kauhusta, häntä alhaalla kuunteli, no olihan siellä hirmunen bichon frisee vai mikä lie pikkarainen pihanvahti vahtivuorossa.
Hei, mihin toi tunneli oikein johtaa ...
Nahkahanska kestää...
Kyllä maistui 1,5 tunnin ulkoilun jälkeen unet meille kaikille! Puolenpäivän aikaan lähettiin sitte kauppareissulle ja tossa meidän parkkiksella tavattiin Kaisa ja Hupu jotka tuli penskaa ihailemaan. Siinä sitten vierähti taas melkein se 1,5 tuntia kauppareissuineen ja pissalenkkeineen Alepan nurkilla, ja jälleen oli unten aika :)

Iltapäivällä lähdettiin sitte Pirjon, Karitan, Pimun ja Mercun luo. Artullehan se on tuttuakin tutumpi paikka, mutta Iivari ei ole vielä visiteerannut siellä, vaikka on Pirjoon ja Karitaan ja käppänätyttöihin muualla jo tutustunutkin. Joudun ensi viikon lauantaina lähtemään päiväreissulle enkä voi ottaa partoja mukaan niin menevät sitten Halisten iloksi siksi aikaa. Ihan hyvin meni, tosin puruluista oli Mercu aika tarkka ja vähän tuppasi Iivarille urisemaan kun Iivari yritti nuorta neitiä leikittää. Pimu sen sijaan rauhallisena vanhana rouvana ei ollu moksiskaan, tuumasi vain -niinkuin Artusta aikanaan- että ai, tollanen höpsö tapaus Outilla tällä kertaa. Mutta Pimu on kärsivällinen ja kesti Iivarin pötkähtämisen viekkuun nukkumaan.
Veljekset kuin ilvekset kyläilemässä
Siinä sitten kahviteltiin, juoruttiin ja pistettiin koiria vuoronperään pöydälle poseeraamaan ja kamerat räpsyi! Arttu sai tällä kertaa olla vain kannustusjoukoissa, käppänöiden trimmauspöytä kun ei ehkä ole ihan hänen kaliiperilleen sopiva. Ja meillä oli hauskaa kun jotta Iivari saataisiin hyvään asentoon ja olemaan terävänä, apuna käytettiin röhkivää possua:=) Tulihan noita kuvia taas otettua, osa onnistui, osa taas ei.... No, harjottelu tekee mestarin joten jatkamme harjoittelua...
Mercun poseeraus pöydällä ...
... ja tuolilla
Iivarin houkuttelijat Pirre ja Possu
... ja possusta huolimatta Iivarin hieman
tönkkö poseeraus
Pimulla ja Merculla on ihana iso lelulaatikko täynnä toinen toistaan söpömpiä leluja, ja Arttu, aikuinen mies, löysikin sieltä lemmikkinsä: pienen kissan joka kun sitä tietyllä tapaa käsitteli, päästi kissan maukumista. Ja sitäkös seniori intoutui heittelemään ja pää kallellaan kuunteli lelukissan ääntelyä, eikä meinannut malttaa kotiin lähteä lainkaan. Innostuu se vähän vanhempikin kun sopiva lelu löytyy!

Kotiin tultua Iivari putosi pedilleen, ja vetelee tossa umpisikeitä unia, Arttukin on uupunut mutta jaksaa sentään partsilla käydä vahtivuoronsa hoitamassa kun jotain ihmeellistä kuuluu tieltä alhaalla. Ja mudella on sitten hetki rauhaisaa aikaa pestä pyykkiä, laitella kuvia ja kirjoitella blogiin kun ei ihan hetkeen tarvii ajatella ulos lähtöä tai muutakaan virkistävää aktivointia parroille! Mutta mikäli snautsereitani yhtään tunnen, niin pian ovat mukana menossa kun tästä nousen ja menen keittiöön tekemään lihamureketta :=)

Ei kommentteja: