maanantai 17. elokuuta 2009

11 viikkoa täyteen

IiwariWilliWiikari täyttää ylihuomenna kokonaiset 11 viikkoa, poseerauskuva otettu tänään:
Käytiin illalla kaupungissa hoitamassa asioita (hakemassa mudelle uusi snautseri-lippis!) ja tutustutettiin pienimies samalla keskustan vilinään, siellä kun ei vielä ole ehditty käydäkkään. Vaikkeihän siellä 7n jälkeen illalla enää mikään kova vilinä ollut, mutta vähän toisenlaista menoa kuitenkin kuin täällä syrjäkaduilla. Jätettiin auto Prisman parkkikselle ja käveltiin rantapuistoon, ja sehän se vasta oli jännää, kaikkea uutta näkyi ja tuoksui, ja se lintujen määrä rannassa pisti pikkuparran pään ihan pyörälle. Kamera muistettiin ottaa matkaan, tässä rantaretkeltä parit kuvat.

Oiskos tässä tuleva jälkisnautseri? Tosin ei aja jälkeä vaan on lumoutunut rantapuiston nurmen ihmeellisen ihaniin tuoksuihin, ja mitähän kaikkea sieltä meinasi suuhun eksyäkään...
Kuten tavallista remmit solmussa, mutta vaihteeksi molemmat parrat kerrankin paikoillaan ja kuonot samaan suuntaan, tähtäimessä rantapuiston linnut:
Ipana kasvaa koko ajan huimaa vauhtia, itse sitä vaan ei niin huomaa kun jatkuvasti näkee, paitsi kun kuvia katselee, ja rappusia kantaessa tuntee että hitusen on taas painavampi kainaloinen matkassa. Ylempi kuva otettu viime viikon tiistaina, ja alempi tänään. Onhan tuo vähän saanut viikossa pituutta -tai siis korkeutta- lisää, nyt ylettyy jo etutassut partsin reunalle, eli ei aikaakaan kun pystyy tasavertaisesti isoveikan kanssa vahtimaan maailman menoa kaiteen yli :=)
Lisää päivityksiä myöhemmin, nyt ei enää jaksa kuin toivottaa hyvät yöt ja reippaat viikonjatkot!

Ei kommentteja: