tiistai 26. huhtikuuta 2011

Lomatunnelmissa

Pääsiäinen on vietetty ja nyt yritetään tajuta että on Loma, ennen kuin se on liian myöhäistä;)

Lämmintä on ollut, ellei jopa kuumaa, joten päivisin ei meitä ole lenkkipoluilla pitemmälti nähty. Yritetty kunnon lenkitykset hoitaa heti aamusta kun ei aurinko vielä pahemmin paahda ja sitten päivemmällä käyty vain ne pakolliset lyhyet.

Eilen käytiin Järvetissä kuvaamassa Iivarin lonkat ja kyynärät, monen muun snautserin kanssa. Kuvanneen ell:n Elli Kivikosken mukaan Iivarin kuvat näytti ihan puhtailta eli kyynärät olisi 0 ja lonkatkin kenties jopa A:n lonkat. Mutta odotellaanpas nyt Kennelliiton virallinen lausunto ensin.
Tänään illalla vuorossa silmäpeilaus Lahdessa jonne suunnataan yhdessä Helin ja Tyynen kanssa. Sitten on ne viralliset ja pakolliset tarkastukset tehty.

Joskus pääsiäispäivinä sattui kamerakin matkaan ja käytiin poikien lempparipaikalla "kivillä" pitkästä aikaa istuksimassa ja ihmettelemässä.
Arttu uudessa kesäturkissaan, herralla näyttäisi talven aikana nahka venyneen paria numeroa liian isoksi kun on kummia ruttuja hännen tyvessä;)
Iloista työviikon jatkoa, me poistumme ulkoilemaan ja sitten kait pitäisi joitakin virallisiakin hommia hoitaa, kuten käydä ostamassa uudet talvirenkaat ja sen semmoista, olishan noita vaikka ja kuinka. Mutta onhan tässä vielä viikkoa aikaa niitä hoidella...

Ei kommentteja: