perjantai 15. huhtikuuta 2011

Pieni viesti perjantai-iltana

Kummitäti muisti kummityttöään uudella valokuvakansiolla, aiheeseen sopivalla tietysti:)
Kiitos, Aune!

Viikon työt ja vähemmän työt takanapäin.
Eilen pitkä lenkki Hilun ja koirien kanssa, hyvinhän se menee 5n koiran kimpassakin, joskin vaatii emänniltä tarkkaavaisuutta (hmmm, ja hermojen hallintaa, pitkää pinnaa, yms) kun kevään myötä kaiken maailman pörrääjät on seurana; mopot, pyörät, rullaluistelijat, potkulautailijat, muita koiriakin...

Vaikkei rastaita siinä lorussa 'kuu kiurusta kesään jne' mainitakaan, niin kyllä kait nyt pitää jo sanoa ainakin kevään tulleen kun räkätit on taas vallannut pihapuut, on se sen verran varma kesän merkki. Tosin en pahitteeksi pistäisi vaikka olisivat unohtuneet muille maille... Aamulla kävi sellanen säksätys että peittyi kaikki muut aamun liverrykset, vaikka mustarastaskin yritti ääntään kuuluville saada.

Ihanaa, viikonloppu edessä ja sitten yksi vajaa viikko ennen lomaa. Huomenna suhteellisen vapaa päivä. Eli tietänee lenkkeilyä, ulkoilua ja lenkkeilyä... Tänään taas ajettiin kaupan parkkikselle ja tehtiin sieltä lenkki (rauhallinen nuuskuttelu sellainen) niin ei tarvii huomenna edes ostoksille vaivautua. Sunnuntaina suunnataankin mökille talkoisiin kaadettujen koivujen kantoon. Taitaa vaan järven jäät olla jo siinä mallissa että pojille on otettava vaijerit mukaan etteivät pääse heikoille jäille lintujahtiin.

Lämmintä on luvattu, paikoin jopa 15 astetta. Sehän on meille jo todellista hellettä. Nimittäin tässä yhtenä päivänä kun jäätiin naapurin kanssa suustamme kiinni, kävi Iivari jo maate 'kuumuudessa' kun aurinko paistoi ja lämmintä taisi olla sellaset viitisen astetta.
Joten keväistä viikonloppua!
Pojat valmistautuu viikonloppuun:

Ei kommentteja: