keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Pitkästä aikaa UKUilua

Pitkääkin pitemmän, siis aivan liian pitkän, tauon jälkeen sain tänään viimein kammettua itseni ja koirani kentälle. Muita kouluttajia ei ollut paikalla joten Pirjon kanssa vedettiin ex tempore -treenit viidelle koirakolle. Ihmeesti sitä jotain juttuja aina keksii puoleksi tunniksi vaikkei yhtään oltu varauduttu kouluttajan rooliin.
Onnellisten sattumien summana saadaa keväämmällä opastusta rally tokoon, luultavasti oikein kurssikin. Hienoa! Olen lajista ollut kiinnostunut, tuo normaali toko ei ainakaan tällä hetkellä oikein tunnu olevan mun juttu. Tai siis syynä ehkä se, että puuttuu se paljon puhuttu motivaatio. Mutta jos toi rally toko kurssi saadaan toteutettua niin niitä alkeita saa sekä Arttu että Iivari alkaa treenailla. Jotain juttuja olen kotitokoiluun rally tokosta poiminutkin. Nyt päästäisiin sitte ihan kentälle ja oikeiden kylttien kera harjottelemaan:)
Ennen ja jälkeen treenien tehtiin Pirjon ja Pimu & Rino käppänöiden kanssa lenkkiä. Iivari yritti alkuun Rinolle 1vee vähän näyttää miehen mallia että kuka on kuka, mutta Rino ei ollut moisesta moksiskaan ja kaikki neljä partaa kävelivätkin sulassa sovussa kadunvarsien viestejä tutkien.
Kotia tultua oli kaikilla kova nälkä, jopa Iivarilla. Junnu on taas vähän pitäny paastoa (no rantakausihan lähestyy kovaa vauhtia...), mutta nyt oli ensimmäisenä keittiössä ruokapurkkien äärellä heti kun sain pannan kaulasta. Eikä taas ehtinyt päätänsä kupista nostaa kun sen viimein sai eteensä.
Kiva ilta. Ja nyt väsyttää, joten pötkähdänpäs tästä sohvalle, taitaa olla aika taas talletetun illan Millanin;)

Ei kommentteja: