sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Iivari ROP Tampereella

Iivari toi tänään voiton kotiin: NUO ERI1 NUK1 SA PU1 SERT CACIB ROP!!
Eli sai ERIn ja voitti luokkansa jossa kisasi kaksi urosta, sai SAn, sijoittui urosten ykköseksi ja sai sertin ja ensimmäisen cacibinsa ja oli lopulta ROP:=)
Mustat, joita kehässä oli 9, arvosteli tuomari Jean Blangino Ranskasta.

Ryhmäkehässä Iivarin esitti Jokelan Laura - suuret kiitokset Lauralle!! Ryhmäkehän tuomari oli Pascual Asensi Peinado Espanjasta. Lauralla ja Iivarilla sujui yhteistyö hienosti ja ihmeesti jaksoi Iippakin esiintyä vaikka oli jo rankka päivä takana. Sijoitusta ei kuitenkaan tullut.
Pitkä ja raskas päivä takana, arvostelu (joka on ranskaksi, kestää hetkisen kun sen käännän vajavaisella ranskan taidollani) ja lisää reissutunnelmia alkuviikosta, nyt lepäilemään ja valmistautumaan alkavaan työviikkoon!

Arvostelu lisätty 10.5.:
”Exc. construction, trés jolie expression, bon rappord crâne & c-frein, oeil exc. ?, bon attaché d’oreilles, encolure correct, exc. épaule, bon ossature, exc. pieds, la ligne de dos solide, bon attaché de queue, musculature correct, poil dur, mouvements correct.”
”Erinomainen ruumiinrakenne, erittäin ihastuttava ilme, kallo ja kuono-osa hyvillä mittasuhteilla, silmät erinomaisen ?, hyvä korvien kiinnitys, hyvä kaula, erinomaiset lavat, hyvä luusto ja käpälät, kiinteä selkälinja, hyvä hännänkiinnitys, hyvä lihaksisto, karkea karva, hyvät liikkeet.”

Ei kommentteja: